Aktywne Wpisy

cirilla1989 +1129

Hemingwayy +512
#gry #konsole #pcmasterrace #kiedystobylo #cdaction
Nie było za dzieciaka chyba nic lepszego jak pojawienie się w kiosku nowego potężnego dwustustronicowego cdaction ,a na płycie gothic czy inny operation flashpoint.
Nie było za dzieciaka chyba nic lepszego jak pojawienie się w kiosku nowego potężnego dwustustronicowego cdaction ,a na płycie gothic czy inny operation flashpoint.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Mamy kilka mieszkan w miescie, do jednego wprowadzily sie 3 dziewietnastki na wynajem. Ja mam #!$%@? w oczach do tego jestem taki spoko bo fajny ale nie za fajny, bo wtedy laski sie wstydza, a ja jestem idealny do mizianka czy wiecej, bo mam 194cm wzrostu i 105kg wagi, ale nie grubas, tylko grube kosci i jedrny tyleczek, kilka kolezanek nim bylo mocno zainteresowanych i polizalo go troche, niektore nawet skosztowaly punktu kakaowej kulminacji. I teraz masakra bo widzialem zdjecia ostatnio jak wrzucily z tego mieszkania, wszystkie poubierane w jakies szpileczki, skory, lateksy a ja jestem mocno w tematach fetysz. I ja ide im naprawic kran bo cieknie i ja sie martwie teraz o moja malzenstwo.
#przegryw #przegrywpo30tce #zwiazki #fetysz
@theOstry:
źródło: maxresdefault
Pobierz@theOstry: xD