Wpis z mikrobloga

Witam Państwa,
zwracam się do Szanownych Mirków z zapytaniem; czy istnieją jeszcze piwniczanki?
Czy są istnieją obiekty płci żeńskiej, które nie chcą chodzić do klubów, barów, restauracji, jeździć na imprezy, festiwale ćpania i ruchania oraz tańczenia na polach kukurydzy? Które nie używają tinderów, badoo, nie chodzą na domówki do 6 rano i nie korzystają z używek (oprócz doraźnego alkoholu)?
Zastanawia mnie, czy brak dynaminy u chłopa = totalne GG WP?
Jest możliwe mieć dziewczynę/kobietę/partnerkę, która będzie siedzieć z anonem w piwnicy i grać w gierki, oglądać seriale/filmy/tiktoki, głaskać pieska albo kotka bądź czytać książki? Ewentualnie jakieś gotowanie, pieczenie, granie w planszówki czy inne hobby?
Oczywiście jakieś wyjścia na spacery, wyjazdy gdzieś we dwoje - spoko, bo to można robić jeszcze bez dynaminy, ale bardziej chodzi mi o te sprawy powyżej.

Proszę o wyniki Państwa badań, analiz i ekspertyz.

#przegryw #tinder #samotnosc #p0lka
NihilizmEgzystencjalny - Witam Państwa,
zwracam się do Szanownych Mirków z zapytaniem...

źródło: 80893

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NihilizmEgzystencjalny: Ja kiedyś byłem z piwniczarą, alternatywką, nie warto, serio, nie jeśli chcialbyś normalny zwiazek w którym oboje próbujecie wyjsc na prostą, zwiazek takich ludzi polega na tym, ze oboje cieaz bardziej zatracaja sie w gównie, mialem tez normicka dziewczyne i to byl najlepszy zwiazek, bo chociaz przez chwile moglem zapomniec o byciu przegrywem, nie pozwalala mi na to zebym gnil w piwnicy i caly czas cos robilismy
  • Odpowiedz
@artur-hemingway: ale ja bardzo lubię piwniczyć, nie mam potrzeb chodzenia do barów, klubów, tańczenia czy zwiedzania co piątek innej energylandii :( nie mam też nawet na to siły, żeby tak ciągle "zabawiać", wymyślać gdzie zabrać, co znowu odstawić, żeby było właśnie normicko i dynamicznie ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz
Czy są istnieją obiekty płci żeńskiej, które nie chcą chodzić do klubów, barów, restauracji, jeździć na imprezy, festiwale ćpania i ruchania oraz tańczenia na polach kukurydzy? Które nie używają tinderów, badoo, nie chodzą na domówki do 6 rano i nie korzystają z używek (oprócz doraźnego alkoholu)?

@NihilizmEgzystencjalny: Istnieją, witam. Nawet alkoholu nie piję xD
  • Odpowiedz