Aktywne Wpisy
p0melo +17
#programowanie #pracait #it #pracbaza
Czy jak do was do firmy przechodzi osoba po przebranżowieniu to pozostałe osoby są do niej źle nastawione? Mnie nic bardziej nie triggeruje niż taka osoba która "zaczęła przygodę z IT" bo zwęszyła pieniądz i rzuciła stary zawód dla IT.
W ogóle tacy ludzie nadają się do pracy? Czy jak przychodzi osoba po filozofii to oni ogarniają w komputery? Czy jak rozmawiacie z absolwentem bootcampa to robi takie
Czy jak do was do firmy przechodzi osoba po przebranżowieniu to pozostałe osoby są do niej źle nastawione? Mnie nic bardziej nie triggeruje niż taka osoba która "zaczęła przygodę z IT" bo zwęszyła pieniądz i rzuciła stary zawód dla IT.
W ogóle tacy ludzie nadają się do pracy? Czy jak przychodzi osoba po filozofii to oni ogarniają w komputery? Czy jak rozmawiacie z absolwentem bootcampa to robi takie
Jailer +655
Oto efekt finalny z wcześniejszego wpisu, faktycznie - zielenina się ciut przypaliła, ale nie było tragedii, w smaku jest o wiele lepszy niż typowy rosół. Mam wrażenie że koper, który dorzuciłam w pęczku dodał też fajnego aromatu. Chyba już zawsze będę dodawała też kości wołowe, bo w domu zawsze tylko kura i kura bez innych kości, więc to jest na props mimo, że dwa małe kawałki dałam.
#gotujzwykopem
Wiem że ludzie dają "kucharka" czy inny wynalazek do rosołu żeby podbić smak a ja nienawidzę tej przyprawy i zawsze czegoś brakowało mi w moim rosole mimo że było dużo warzyw i miesa. Problem się rozwiązał z nową technika gotowania ;)