Aktywne Wpisy
Damasweger +1360
W marcu 2019 jechałem 300 km na pierwszą randkę, a dziś z tą dziewczyną bierzemy ślub xD Tego bym się wtedy nie spodziewał. Dziękuję wszystkim za ówczesne plusy, słowa otuchy, wyzwiska i demotywację. Stres chyba wtedy miałem większy, niż dziś...
#randkujzwykopem #slub
#randkujzwykopem #slub
masz_fajne_donice +273
Tęsknię za wykopem z początku wojny gdzie ludzie rozumieli jak korzystne jest dla nas istnienie niepodległej Ukrainy.
Teraz główna #!$%@? że Ukraina powinna się poddać Rosji i nie ma sensu dla nich ginąc za kraj.
Piszą głównie Polscy patrioci - korwinowcy. Znaczy się tak też by Polski bronili w razie zagrożenia.
Jak nieśmiało wspomniałem że na Ukrainie nie chcą rozbiorów jak Polska kiedyś to odpowiedź polskiego patrioty:
Teraz główna #!$%@? że Ukraina powinna się poddać Rosji i nie ma sensu dla nich ginąc za kraj.
Piszą głównie Polscy patrioci - korwinowcy. Znaczy się tak też by Polski bronili w razie zagrożenia.
Jak nieśmiało wspomniałem że na Ukrainie nie chcą rozbiorów jak Polska kiedyś to odpowiedź polskiego patrioty:
Ukraina to sztuczny kraj ktory
#przegryw #psychologia #terapia ##!$%@?
jak się poczuje oszukany to jego problem, myślisz, że ktoś kogo uczyli jak sobie z takimi ludźmi radzić przez 9 lat(magisterskie z psychologii 5 lat +
Nie brak kooperacji tylko brak kompetencji u pani psycholoszki.
to nie ma jakiegokolwiek sensu. jak uzna to za scam to.. i tak nic nie zrobi. kasy nie dostanie z powrotem.
nie masz jakichkolwiek podstaw albo kompetencji do oceniania tego. jeżeli gość tam chodził tylko płakać to jest brak kooperacji, to nie tabletka która zjadasz i działa i
No i wiesz, skoro z perspektywy pacjenta i tak nie wiadomo co tam się dzieje, czy faktycznie coś robią, a nie tylko kawkę piją, to jaki cel za to dopłacać?
w zasadzie uznaje tę rozmowę za zakończoną. Ty nawet nie rozróżniasz psychologa, psychoterapeuty i psychiatry. protip: oni nie mają uprawnień do zapisywania leków.
w całej wypowiedzi w zasadzie nie ma nic i tak poza subiektywną opinią, do tego wyniakjącą z
@Amicia: taki obraz troglodytów z wykopu. Na podstawie pasujacych pod teze sytuacji upewniasz sie w tezie, ktora z góry sobie załozyles. Jakby wyciagala od niego kasęza kolejne wizyty widząc, ze w danym wypadku powinien isc do kogos innego to tak samo bys narzekal xD