Aktywne Wpisy
damienbudzik +295
Mam wrażenie, że gdyby Thermomix był zwykłym urządzeniem dostępnym na półkach sklepowych, bez tego MLM-owego prania mózgów na prezentacjach to mało kto by się nim zainteresował.
O Thermomixie dowiedziałem się stosunkowo niedawno, kolega mówił, że musi kupić swojej dziewczynie Thermomixa, bo wszystkie jej koleżanki mają i że to zajebista sprawa, szczególnie jeśli ktoś nie lubi gotować. A że oni raczej nigdy nie gotowali w domu tylko zamawiali obiady albo diety pudełkowe to
O Thermomixie dowiedziałem się stosunkowo niedawno, kolega mówił, że musi kupić swojej dziewczynie Thermomixa, bo wszystkie jej koleżanki mają i że to zajebista sprawa, szczególnie jeśli ktoś nie lubi gotować. A że oni raczej nigdy nie gotowali w domu tylko zamawiali obiady albo diety pudełkowe to
mirko_anonim +43
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga
A co najgorsze coraz mocniejsze przeświadczenie,że wszystko co dobre już za mną i brak sensu w tym co przede mną.
Nie mam siły do dalszego rozwoju zawodowego ,a to była zawsze moja recepta na samotność ("jak osiągniesz X to uda Ci się założyć rodzine")
Wegetacja to nie życie wiec w pewnym sensie już umarłem
#tinder #samotnosc #przegryw #przegrywpo30tce #blackpill #redpill #rozowepaski #depresja
Musisz nabrac troche dynaminy
Nie da się być szczęśliwym będąc samotnym
Chodzi mi o potrzeby emocjonalne, bliskosc drugiej osoby, dzielenie z nią zycia...
To,że chwilowo (przez leki) moje libido jest na niskim poziomie , to nie znaczy ,że nie zależy mi na seksie.
Wielokrotnie tu pisałem - bycie z kimś kto się nie podoba i z którym będzie miało powazny problem z wzwodem to jest jeszcze większy przegryw
Będąc nieatrakcyjnym przegrywem to nie ty stawiasz warunki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bierzesz co dają albo żyj w samotności
Czy taka wegetacja ma sens ? Codziennie sobie zadaje te pytanie
@Maxior99: this. Też z tym walczę lub staram się oswoić
Nawet jeśli to będzie tylko iluzja to taka iluzja daje motywację do zycia, do realizacji jakis wyzszych celow , a dzieci nadadzą sens naszemu życiu .
Otoczenie próbuje wmówić że to coś złego i masz zmieniać swoje życie i osiągnąć potencjał przed związkiem xd
To tak jakby kazać zakwitnąć
Bardzo długi czas potrafiłem żyć na zasadzie " muszę pierw kupić mieszkanie/spłacić kredyt /kupić drugie mieszkanie/dostać awans" aż w końcu wybuchłem...
Teraz to już nie mam żadnej motywacji
Więc rozumiem, że jesteś różowa a ja myślałem, że niebieski. Przepraszam i wyłączam się z dyskusji;)