Miała być setka ale gałąź wkręcona w łańcuch zrobiła masakrę z napędem i miałem 10km spacerku do głównej drogi i kombinowanie powrotu samochodem (⌐͡■͜ʖ͡■)
@gomjeden: pomyślałem o tym jak szedłem ale miałem już ogarnięty transport i jakoś doczłapałem. Wcześniej zdjąłem łańcuch i odkręciłem przerzutkę, próbowałem to naprostować jakoś ale sprężyny puściły, mocowania wyrwane więc kaplica ( ͡°͜ʖ͡°)
@majk-kampi: rozkuwasz łańcuch, a potem odpowiednio skracasz i spinasz tak, żeby się dało jechać na jednym "biegu" (koronce kasety) z pominięciem tylnej przerzutki.
Wrzucalem dzisiaj filmik rozebranej kobiety ktora dumnie terrorysci z Palestyny wiezli na tyle ich auta z polamanymi rekoma i nogami, okazalo sie ze to obywatelka Niemiec ktora byla akurat w Izraelu na urlopie i spotkal ja niespodziewanie Islamski swiat. #izrael #palestyna #wojna #terroryzm
Miała być setka ale gałąź wkręcona w łańcuch zrobiła masakrę z napędem i miałem 10km spacerku do głównej drogi i kombinowanie powrotu samochodem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
Mógłbyś to bardziej sprecyzować?
@Jerzu: jeśli nie wchodzi w linię łańcucha, to nie