Aktywne Wpisy

mickpl +686
Zobaczycie, że będzie jakaś totalna rozpierducha. Mamy rekordowy wzrost gospodarczy, praktycznie żadnego bezrobocia, z imigrantami w gruncie też nie ma żadnego, rzeczywistego problemu, nawet ceny mieszkań się ustabilizowały i zaczęły spadać, a inflacja zmierza do celu.
Kończymy tzw. Polski Cykl 30-letni. Jest ZA DOBRZE i zara się zacznie XD
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #gielda #inflacja #pkb
Kończymy tzw. Polski Cykl 30-letni. Jest ZA DOBRZE i zara się zacznie XD
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #gielda #inflacja #pkb
akro81 +332
Studenckie bydło w akcji.
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm
źródło: lodz
Pobierz

Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę czyli KO.
#bekazlewactwa #konfederacja #pis #wybory #neuropa #polityka
źródło: 1000007497
PobierzWysoka inflacja=niskie bezrobocie
Niska inflacja=wysokie bezrobocie
Bezrobocie i tak by spadło, tak jak spadało w trakcie rządów PO, co sam ładnie pokazałeś na wykresie.
Bez PiS-u mogłoby być nieco wyższe, bez grupy patusów ciągnących tyle socjalu że nie mają potrzeby rejestrowania się w pośredniaku.
Jak sobie przypomnę, lockdowny, upadek służby zdrowia, ludzie chorzy na cokolwiek innego niż ta mocniejsza grupa nie mogli otrzymać pomocy, 200tys, nadmiarowych zgonów, wzbudzanie paniki i manipulowanie ilością zakażonych poprzez zwiększanie ilości przeprowadzanych testów, pozbawianie ludzi pracy na podstawie rozporządzeń na konferencjach prasowych, drukowanie $ na potęgę i inflacja 20% za czasów PIS to mnie skręca.
Teraz ludzie nie pamiętają tych pięknych czasów i będą głosować na nową odsłonę
@MurLand: dobrze, że za Lecha Kaczyńskiego było bezrobocie 2% i 7000 zł do ręki minimala ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@MurLand: maj 2015r. pierwsza praca bez doświadczenia w trakcie studiów w fabryce smrodu, 3k na umowie o dzieło. Teraz na UOP 10k na czysto + własna działalność 20k na b2b. Tak, będę głosował na PO, bo za ich rządów
źródło: Unemployment_rate_in_Poland
Pobierz