Wpis z mikrobloga

Przez pis stracilem wujka. Tzn zyje ale po ostatnich klotniach nigdy nie bede w stanie spojrzec na niego tak jak kiedys, a byl dla mnie kims waznym. Moze nawet mi zycie uratowal... Nie wiem nawet czy bardziej nim gardze czy mi go szkoda, ze pis mu spral mozg i nie jest tym samym czlowiekiem. Przez polityke z mojego przyjaciela stal sie moim wrogiem. Gdy pis dochodzil do wladzy to jego 3 dzieci juz byla dorosla wiec w sumie gowno od panstwa dostal, ale przez ta propagande cos mu sie w glowie poprzestawialo i zostal aktywnym bojowkarzem pisu () Po tych klotniach cala rodzina byla po mojej stronie ale on wie lepiej i zadne argumenty nie trafiaja.
Smutno mi...

e: na tym #!$%@? wykopie nawet sie nie da 8 gwiazdek wyswietlic
#truestory #bekazpisu
  • 50
@pilkarskiswir mój stary ma to samo. Wczoraj odwiedziłem rodziców, leciało akurat coś w tv i pokazywali kukiza i bąkiewicza. Tak jak mój stary ich bronił to ich nawet poseł PiS nie bronił który siedział w studiu. Skończyło się na słowach - no to #!$%@? xD Czaisz to, mój stary mi powiedział że mam #!$%@?ć bo mu obraziłem kukiza o którym powiedziałem że jest sprzedajną szmata i bąkiewicza o którym powiedziałem że został
@pilkarskiswir: pozdro dla wujka, zindoktrynowany cepie. Miło słyszeć, że są ludzie, którzy nie opierają się propagandzie dla niedorozwiniętych i biorą pod uwagę przeszłość, wyciągając z niej wnioski.

w sumie gowno od panstwa dostal

I to jest najbardziej krzepiące, że nie dał się przekupić i ma wartości większe niż czubek własnego nosa.