Wpis z mikrobloga

Przez pis stracilem wujka. Tzn zyje ale po ostatnich klotniach nigdy nie bede w stanie spojrzec na niego tak jak kiedys, a byl dla mnie kims waznym. Moze nawet mi zycie uratowal... Nie wiem nawet czy bardziej nim gardze czy mi go szkoda, ze pis mu spral mozg i nie jest tym samym czlowiekiem. Przez polityke z mojego przyjaciela stal sie moim wrogiem. Gdy pis dochodzil do wladzy to jego 3 dzieci juz byla dorosla wiec w sumie gowno od panstwa dostal, ale przez ta propagande cos mu sie w glowie poprzestawialo i zostal aktywnym bojowkarzem pisu () Po tych klotniach cala rodzina byla po mojej stronie ale on wie lepiej i zadne argumenty nie trafiaja.
Smutno mi...

e: na tym #!$%@? wykopie nawet sie nie da 8 gwiazdek wyswietlic
#truestory #bekazpisu
  • 50
@pilkarskiswir:

@Kauabanga: W piz**** mam jego poglady. Z nornalnego apolitycznego czlowieka stal sie bojownikiem pisu i zaden argument go nie przekona. Idz sobie troluj gdzie indziej

Opowiesz mireczku co sie odwaliło? Czy zbyt duzo nerwow Cie bedzie kosztowac...
@pilkarskiswir: Mam podobnie tylko z ojcem. Sam rozpoczyna dyskusje, co ja piszę kłótnie o polityce. Jak przyjadę do niego nie ma opcji aby nie było polityki. Kłótnia murowana. Sam od PiSu nie dostał nic. Jak sam powiedział żyje jak dziad. Wcześniej miał lepiej. Jest przekonany, że PiS to robi dla idei. Dbają o Polskę, jej kulturę, religie. Nie wpuszczają emigrantów, nie zalegalizują LGBT.
Kiedyś myślał racjonalnie. Poszedł do pracy na stacji
@siepan taki katolik, jak większość społeczeństwa polskiego. Ostatni raz w kościele to był może na jakimś pogrzebie.
@rvva1 no u mnie to samo. Gadał że życzy mi by wygrał Tusk(!) i za 2 lata nie będzie Polski bo zostanie sprzedana Niemcom i ruskim, a ja sam będę podcierał dupę Hansowi. Zastanawiam się czy on tak serio, ale chyba tak xD Ogólnie kabaret, jakbym go tak nagrał to hit w sieci gwarantowany