Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +123
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

#bieganie
źródło: Screenshot 2023-08-31 at 11.00.24
Pobierz@ZAPRASZAM_DO_POLONEZA: to nie mozna od razu do elblaga zaprosic statkow? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ale to standard, takiego s23 ultra da się kupić tysiaka taniej niż w PL.
źródło: Screenshot_20230831-120911
Pobierz@erni13: co masz tansze? Chyba w knajpie, w marketach w De taniej
Sprawdź sobie ceny mięs, warzyw i stul tam jape z tymi tańszymi Niemcami
@erni13: PEPSI JESZCZE! KAWA! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
W kółko to samo, że w Niemczech jest taniej niż w Polsce p------ą osoby, które nigdy w DE nie były ¯\(ツ)/¯
Niemcy takie bogate, że wolą jeździć do Polski na zakupy bo mają zbyt dużo siana XD