Aktywne Wpisy

Spuchaczu +322
źródło: 20240816_120721
Pobierz
kopytko1234 +59
50k i stówa na klatę...
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
źródło: temp_file9068180352721079073
Pobierz

Link do wpisu tutaj: https://wykop.pl/wpis/72037277/zrobie-w-sierpniu-tyle-burpee-ile-plusow-dostanie-
A więc jako, że sierpień się kończy, to zostawiam, co zadeklarowałem. Macie pomysły na kolejne wyzwanie? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wołam osoby komentujące oraz pierwsze 50 osób plusujących (tylko i aż, nie chcę robić zamieszania), abyście wiedzieli, że Wasz plus nie poszedł na marne.
@jutrobedzieinaczej Dla Ciebie specjalna dedykacja na koniec filmu
Komentujący: @miszczu90 @NieBendePrasowac (mimo zrobienia i tak jestem) @voov100 (jeszcze żyję) @depcioo (Ty też nie) @RakunG @rtone @1234pc @wodzik (jeśli zapętlisz moje video to robię mniej więcej 6x niż ten ziomek z gifa) @WykopekNaPolEtatu @malyalewarjat @KingRagnar @matiJ (i tak się na mnie rzucili) @StraznikGrobowca @LukasTM @CebulowyKrul (obejrzyj całe koniecznie) @ejwura @Ficus_Ginseng @visez (zrobione) @marnynick @Aoky @drahtzieher @szary_mirek (wstaw op delivered) @Sebalke (zrobisz wyzwanie ile plusów tyle razy walisz konia?) @iwannafreshstart @BohunChleba (w trakcie wyzwania srałem ze 30 razy) @cinqq @qebeq @czemu_dlaczego (dawaj plusa) @StraznikGrobowca (tak)
#trening #burpee #trenujzwykopem #2500burpee1svcxz
https://wykop.pl/wpis/72037277/zrobie-w-sierpniu-tyle-burpee-ile-plusow-dostanie-
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz
Tylko pierwsze 50 osób, wystarczy
źródło: op-delivered-was-not-a-faggot-kid-approves
Pobierz@SVCXZ: zjesz tyle kebabów ile plusów dostaniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SVCXZ: ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Delfinki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@NieBendePrasowac: Ale bez limitu czasu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 2023-08-31_09-59-54
Pobierz@fajq: Klasyczne burpee kończy się stanięciem prosto na nogach, a nie wyskokiem.
@SpasticInk Nawet ja dokładnie nie liczyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fajq Przy każdym po prostu podskakiwałem, luźno, ale wykorzystując łydkę (aby ją poćwiczyć przy okazji)
@swiadomy_anakolut W ogóle to jest odwieczny dylemat jak powinno wyglądać burpee, coś