Wpis z mikrobloga

W lipcu napisałem, że "ile dostanę plusów, tyle zrobię w sierpniu burpee". Dostałem 2461.
Link do wpisu tutaj: https://wykop.pl/wpis/72037277/zrobie-w-sierpniu-tyle-burpee-ile-plusow-dostanie-

A więc jako, że sierpień się kończy, to zostawiam, co zadeklarowałem. Macie pomysły na kolejne wyzwanie? ( ͡ ͜ʖ ͡)

Wołam osoby komentujące oraz pierwsze 50 osób plusujących (tylko i aż, nie chcę robić zamieszania), abyście wiedzieli, że Wasz plus nie poszedł na marne.

@jutrobedzieinaczej Dla Ciebie specjalna dedykacja na koniec filmu

Komentujący: @miszczu90 @NieBendePrasowac (mimo zrobienia i tak jestem) @voov100 (jeszcze żyję) @depcioo (Ty też nie) @RakunG @rtone @1234pc @wodzik (jeśli zapętlisz moje video to robię mniej więcej 6x niż ten ziomek z gifa) @WykopekNaPolEtatu @malyalewarjat @KingRagnar @matiJ (i tak się na mnie rzucili) @StraznikGrobowca @LukasTM @CebulowyKrul (obejrzyj całe koniecznie) @ejwura @Ficus_Ginseng @visez (zrobione) @marnynick @Aoky @drahtzieher @szary_mirek (wstaw op delivered) @Sebalke (zrobisz wyzwanie ile plusów tyle razy walisz konia?) @iwannafreshstart @BohunChleba (w trakcie wyzwania srałem ze 30 razy) @cinqq @qebeq @czemu_dlaczego (dawaj plusa) @StraznikGrobowca (tak)

#trening #burpee #trenujzwykopem #2500burpee1svcxz
SVCXZ - W lipcu napisałem, że "ile dostanę plusów, tyle zrobię w sierpniu burpee". Do...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SVCXZ: Wszystko fajnie ale burpee kończy mocnym wyskokiem do góry z nóg a ty praktycznie nóg od ziemi nie odrywałeś. To bardzo dużo zmienia. Niemniej jednak graty, że tak czy inaczej dotrzymałeś słowa. Gratki!
  • Odpowiedz
@SVCXZ: leżące? OMG nie uznaje. Zaczynaj od nowa, ale ma być eksplozywny wyrzut nóg po zejściu na dół, ale bez leżenia
  • Odpowiedz
  • 0
@mk321: Jeśli ktoś jest bardzo początkujący to mogą, ale za ciut bardziej zaawansowanego to za słaby bodziec do hipertrofii. Ale rośnie wytrzymałość, na której mi zależy.
@SpasticInk Nawet ja dokładnie nie liczyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fajq Przy każdym po prostu podskakiwałem, luźno, ale wykorzystując łydkę (aby ją poćwiczyć przy okazji)
@swiadomy_anakolut W ogóle to jest odwieczny dylemat jak powinno wyglądać burpee, coś
  • Odpowiedz