Wpis z mikrobloga

W lipcu napisałem, że "ile dostanę plusów, tyle zrobię w sierpniu burpee". Dostałem 2461.
Link do wpisu tutaj: https://wykop.pl/wpis/72037277/zrobie-w-sierpniu-tyle-burpee-ile-plusow-dostanie-

A więc jako, że sierpień się kończy, to zostawiam, co zadeklarowałem. Macie pomysły na kolejne wyzwanie? ( ͡ ͜ʖ ͡)

Wołam osoby komentujące oraz pierwsze 50 osób plusujących (tylko i aż, nie chcę robić zamieszania), abyście wiedzieli, że Wasz plus nie poszedł na marne.

@jutrobedzieinaczej Dla Ciebie specjalna dedykacja na koniec filmu

Komentujący: @miszczu90 @NieBendePrasowac (mimo zrobienia i tak jestem) @voov100 (jeszcze żyję) @depcioo (Ty też nie) @RakunG @rtone @1234pc @wodzik (jeśli zapętlisz moje video to robię mniej więcej 6x niż ten ziomek z gifa) @WykopekNaPolEtatu @malyalewarjat @KingRagnar @matiJ (i tak się na mnie rzucili) @StraznikGrobowca @LukasTM @CebulowyKrul (obejrzyj całe koniecznie) @ejwura @Ficus_Ginseng @visez (zrobione) @marnynick @Aoky @drahtzieher @szary_mirek (wstaw op delivered) @Sebalke (zrobisz wyzwanie ile plusów tyle razy walisz konia?) @iwannafreshstart @BohunChleba (w trakcie wyzwania srałem ze 30 razy) @cinqq @qebeq @czemu_dlaczego (dawaj plusa) @StraznikGrobowca (tak)

#trening #burpee #trenujzwykopem #2500burpee1svcxz
SVCXZ - W lipcu napisałem, że "ile dostanę plusów, tyle zrobię w sierpniu burpee". Do...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SVCXZ: no ja kettlami sporo macham i to nienajlżejszymi, więc w sumie od czasu gdy próbowałem burpeski to się mogło to całe "core" wzmocnić. Tym niemniej, to podłe ćwiczenie. Wolę jednak swingi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SVCXZ: raczej nie odważyłbym się na postowanie twarzy na tym portalu, gratuluje odwagi ( ͡° ͜ʖ ͡°). Chociaż widzę, że masz też filmiki na yt, więc dla Ciebie już wszystko jedno. Mimo wszystko mam już na co tracić czas, ale muszę przyznać, że co do 5k mam wątpliwości, czy dałbym radę.
  • Odpowiedz