Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +14
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

@mirko_anonim: Według mnie, to były najlepsze czasy. Brak internetu, brak tindera, brak tego otaczającego nas cyrku dziś cyrku internetowego.
Współczuje ci, że miałeś tak miałeś. Jak dla mnie dajesz i tak łagodne sytuacje. Połowa z tego co opisałeś to jak dla mnie pikuś - jednak cie rozumiem.
Nie ze wszystkim sie z tobą zgodzę, ale masz częściowo racje.
Inaczej zinterpretowałeś to, co napisałem. Jak dla mnie, było lepiej - nawet jeśli była bieda.
@robertx: Uspokój sie Robert. Ty miałeś źle, ja miałem źle. Patrzymy na to całkowicie inaczej.
A jak teraz jest u ciebie?
Moim zdaniem było łatwiej, bo nietrudno było się wyróżnić, łatwiej można było udawać i nie było żadnego kanonu piękna. Sam nie umiałem nawiązywać relacji więc podążałem za normikami jak mi pozwolili iść ze sobą a oni już ogarniali wszystkie atrakcje łącznie z laskami. Nigdy się nie odważyłem do żadnej zagadać ale czułem że gdybym się odważył to coś by mogło być. Może 1-2 miałem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny