Aktywne Wpisy
arcxa +248
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
źródło: 628e38307f253
Pobierz
Owlosiaty-Dzik +270
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

Pisałem, że zmieniam robotę, rzucam ten januszex i w końcu zaoferowali mi posadę.
Ale boje się jednej rzeczy.
Składałem cv na stanowisko administratora sieci do jednego korpo.
No i przeszedłem pozytywnie pierwszą rozmowę wstępną a potem drugą rozmowę z zadaniami z działem IT.
No i zaoferowali mi na start 8500 brutto a po 3 miesiącach 9000 brutto.
No i obawiam się tego, że dali mi taką wysoką stawkę a ja się nie sprawdzę, co wtedy?
Ja nie wiem, czy oni szukają jakiegoś "koksa", że dali na start tyle a mnie po prostu źle zweryfikowali?
jesli jednak przyjmiesz to dopilnuj zeby podwyzka nie byla na gębę tylko zeby byl zapis w umowie
a 8500 to jest jakies 6200 do reki
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A jeszcze tyle na start dostałem ja liczyłem, że dostanę 4000 do ręki a 5000 to jest maks.
Nie biorą Świeżaka totalnego, wiedzą o tym. A 6k na rękę to potrafią juniorzy bez żadnego expa rzucać na rozmowach.
1. szef mnie traktuje jak murzyna
2. w obecnej pracy jest praktycznie zerowy rozwój