@Lukardio: JKM be like: "nie wiem o co chodziło tym wszystkim Żydom podczas IIWŚ, przecież getta i obozy to nie była KARA, tylko odseparowanie człowieka, który w III Rzeszy by przeszkadzał"- stary odklejus nie zawodzi, codziennie coś dostarczy
@Lukardio: Polacy w Polsce przeszkadzali rosjanom, zesłanie to nie była kara, złamanie życia rodzinom to nie była kara, konfiskata majątku to nie była kara.
@Lukardio: Korwin powtarza od lat niesamowite fikołki aby tylko wybielić Rosję a niektórzy jeszcze bredzą, że on nie jest prorosyjski bo 4 i pół roku temu brzydko powiedział o komunistach w rosyjskiej tv.
@Lukardio: przyznaję szczerze, że korwin zawsze p-------ł, ale za moich kucowskich lat jak się go tłumaczyło to żeby aż takie odklejki walić to tak źle nie było
moja babcia była wywieziona na syberię, dziadek do kazachstanu. babcia mi opowiadała, że mieszkali w ziemiance, w transporcie tam zmarł jej roczny brat
Drogi Mateuszu Jakubie Andruszkiewiczu, kandydacie Konfederacji w wyborach do sejmu, czy Ty, tak jak guru Twojej partii również uważasz, że wysyłanie Polaków na Sybir w sumie to nie było takie złe i że się Polakom należało?
@Lukardio
Polacy w Polsce przeszkadzali rosjanom, zesłanie to nie była kara, złamanie życia rodzinom to nie była kara, konfiskata majątku to nie była kara.
Nad Bajkałem jest ładnie i...
źródło: 7xaiuh
Pobierzźródło: no-words-nonrien
Pobierzmoja babcia była wywieziona na syberię, dziadek do kazachstanu. babcia mi opowiadała, że mieszkali w ziemiance, w transporcie tam zmarł jej roczny brat
korwin ty k---o p--------a
@Colargololo: on ma permanentny udar od lat. Jeśli ktoś w to wątpi, to znaczy, że nie słuchał go przez te wszystkie lata wystarczająco uważnie.
Drogi Mateuszu Jakubie Andruszkiewiczu, kandydacie Konfederacji w wyborach do sejmu, czy Ty, tak jak guru Twojej partii również uważasz, że wysyłanie Polaków na Sybir w sumie to nie było takie złe i że się Polakom należało?