Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +372
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +94
#powodz Serce pęka
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #prawo #zdrowie #patologiazewsi #gorzkiezale
Przy okazji ponownie wstawię screena, którego usunęła mi z wątku moderacja, a który pokazuje wątpliwe źródło tych rewelacji.
Nie to z wami tak jest że łykacie każde g---o jako prawdę najświętsza dlatego nawet jak ktoś o waszych poglądach robi oczywistego trolla to wy jedyni tego nie zauważacie, to tylko i wyłącznie świadczy o twoich brakach w logicznym myśleniu.
@McWozniak: nie w moim interesie było marnować czas na patrzenie jego historii wpisów. Gadał jak wy, trzeba przyznać, a teraz rzesza neuropków plusuje fake'a xD
Fake news.
@McWozniak: To akurat wy ją na ten temat zepchnęliście, neuropki. Teraz odwracacie kota ogonem.
@Belzdron: ale wiesz że nie tak dawno mężczyźni nakładali makijaż, nosili peruki, rajstopy i spódnice? "Chory na łeb" to możesz być co najwyżej ty, bo twoje ograniczenie postrzegania świata nie pozwala ci zrozumieć że każdy może się ubierać tak jak ma ochotę a nie jak ty uważasz że powinien.