Wpis z mikrobloga

Najpierw zakazali aborcji, żeby "chronić dzieci z zespołem Downa", a teraz wykreślili Zespół Downa z listy chorób, które uprawniają do stałego zasiłku. To jest właśnie prawica w Polsce, ochrona życia od poczęcia do urodzenia, a później radźcie sobie sami ()

#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #prawo #zdrowie #patologiazewsi #gorzkiezale
saakaszi - Najpierw zakazali aborcji, żeby "chronić dzieci z zespołem Downa", a teraz...

źródło: F4hPPYjXYAAzdDu

Pobierz
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@saakaszi: A skąd info o zasiłku? Bo z tą listą chodzi o stałe orzeczenie o niepełnosprawności, po wykreśleniu z listy, rodzice będą musieli chodzić na komisje co jakiś czas.
  • Odpowiedz
@Klimbert: to nie ja siebie ciągnę siebie za język w jednym (wielokrotnie to podkreślałem), by odwrócić uwagę od faktów. Swoje zdanie jednak o głównym wątku wyraziłem i jest to fakenews plusowany przez neuropków.
Przy okazji ponownie wstawię screena, którego usunęła mi z wątku moderacja, a który pokazuje wątpliwe źródło tych rewelacji.
Belzdron - @Klimbert: to nie ja siebie ciągnę siebie za język w jednym (wielokrotnie ...

źródło: IMG_1712

Pobierz
  • Odpowiedz
@Belzdron:

Z wami jest tak, że ciężko neuropka odróżnić od trolla. To mówi bardzo wiele o was

Nie to z wami tak jest że łykacie każde g---o jako prawdę najświętsza dlatego nawet jak ktoś o waszych poglądach robi oczywistego trolla to wy jedyni tego nie zauważacie, to tylko i wyłącznie świadczy o twoich brakach w logicznym myśleniu.
  • Odpowiedz
Nie to z wami tak jest że łykacie każde g---o jako prawdę najświętsza dlatego nawet jak ktoś o waszych poglądach robi oczywistego trolla to wy jedyni tego nie zauważacie

@McWozniak: nie w moim interesie było marnować czas na patrzenie jego historii wpisów. Gadał jak wy, trzeba przyznać, a teraz rzesza neuropków plusuje fake'a xD
  • Odpowiedz
każdy wie że prawactwo jak @Belzdron ma na punkcie LGBT obsesję dlatego zawsze rozmowy są spychane na ten temat

@McWozniak: To akurat wy ją na ten temat zepchnęliście, neuropki. Teraz odwracacie kota ogonem.
  • Odpowiedz
@andrzej-roman: to ja niczego nie ogarniam trollu, czy ty, bo nie dość, że atakujesz to bez argumentów walisz ślepakami? Pytanie oczywiście retoryczne. A teraz zapoznaj się z moją czarną listą. Jedyne miejsca do którego pasujesz.
  • Odpowiedz