✨️ Obserwuj #mirkoanonim Poznałem ostatnio młodszą ode mnie o 8 lat (ona 26) dziewczynę na tinderze. Bardzo ładna, szczupła, ale zdzwiła mnie gdy powiedziała że nie była z kimś w związku. Na drugim spotkaniu zauważyłem że obie ręce miała pocięte. Nie powiedziała jak do tego doszło, ale chodzi do psychologa. Na trzecim spotkaniu byliśmy na treningu z moim szczeniakiem. Było ok, do momentu aż odwiozłem ją do domu. Zauważyłem że siedzi bokiem, tak jakby obrzydzeniem w moją stronę. Do rzeczy: czar prysł, kilka dni zastanawiałem się co z tym zrobić, więc postanowiłem porozmawiać z nią na żywo. Powiedziała mi że nie ufa facetom przez jej dwie ostatnie relacje. Ostatnia, z facetem poznanym w castoramie. Była tam z rodzicami żeby zaprojektować kuchnie w jej nowym mieszkaniu. Projektant wziął od niej numer i przez pół roku robił jej kuchnię. Można się domyślić co jeszcze. Przez ten czas nie spotykali się nigdzie indziej po za jej mieszkaniem, bo on nie chciał. Po skończeniu "roboty" przestał się do niej odzywać przez jakiś czas, a później zaproponował jej przyjaźń. Facet starszy od niej o 12 lat. Jeszcze wcześniej była przez rok z innym, ale o nim mi nie opowiedziała.
Moje pytanie: czy wy, baby, jesteście burwa normalne? Jak mamy was szanować, starać się, jak jesteście takie głupie?
@mirko_anonim: trafiłeś na dziewczynę z problemami psychicznymi, za którymi pewnie stoi długa historia, i piszesz właśnie apel do wszystkich kobiet, dlaczego są głupie? Chyba się dobraliscie poziomem
@mirko_anonim: Pewnie miał żonę ten "projektant". Strasznie łatwowierne są dzisiaj młode dziewczyny i będzie jeszcze gorzej, bo ich matki to też już pokolenie łatwowiernych, plus często brak ojców lub tacy bez własnego zdania, do tego przekaz medialny że "możesz wszystko"... Będziemy żyć w ciekawych czasach.
✨️ Autor wpisu (OP): @laribe, nie. Moja była jest w podobnym do jej wieku i nie widziałem w tym nic złego. Co do wieku, to jednak jest to dla mnie wymóg do założenia rodziny. Taki sam jak wasz gdy chcecie by faceci byli wysocy i wysportowani.
Bardziej alarmująca jest sytuacja gdy dziewczyna w moim wieku lub starsza pierwsza pisze na tinderze.
@mirko_anonim: ale chyba żeby do Ciebie napisała, to musisz się z nią sparować, czyli przesunąć w prawo, czyli wykazać, że Ci się podoba, a wcześniej jeszcze ustawić w ustawieniach, że taki przedział cię interesuje? jeśli jesteś wysoki, wysportowany i przystojny, to myślę, że na pewno ktoś się zainteresuje, więc trzymam kciuki za znalezienie tej jedynej normalnej pośród samych debilek, jak to ująłeś ;)
@mirko_anonim: pamietaj młody :-) 1/ Na tinderze nie ma wartościowych kobiet, z reguły. 2/ Wartość kobiety i to kim jest oraz czego możesz się po niej spodziewać zawsze możesz wyczytać z jej przeszłości. Jeśli laska narzeka, że miała jakieś traumatyczne relacje to znaczy, że sama sobie takie zgotowała, a to znaczy, że miała nayebane w domu rodzinnym, bo nikt normalny w toksyczne relacje nie wchodzi. Typ co jej robił kuchnie, robił ją
Skoro tak, to też nie do końca z tobą jest wszystko w porządku. Dlaczego do tej pory nie udało ci się stworzyć stabilnego związku i założyć rodziny tylko dopiero teraz szukasz? W tym wieku szukanie sporo młodszej dziewczyny to proszenie się o kłopoty, bo te wartościowe są dawno pozajmowane z rówieśnikami +/- 3 lata a zostały tylko odpady z problemami. Normalna
baby które Cie interesowały wybierały a nie trafiały na nieodpowiednich facetów. Ale Ty to trafiasz na złe baby, a nie je wybierasz, to inna sytuacja bro xD
Wniosek jest taki, szukasz panny na związek - patrz jak jakie ma relacje z rodzicami i jaką ma przeszłość z facetami.
@wilkstepowy_: ogólnie ciężko się nie zgodzić, ale przeszłości odległa może być slaba i terapia można ją zmienić. I wolałbym taka panne po przemianie niż z prostym życiorysem, która nie potrafi się zmienić
@wilkstepowy_: wiesz to widać, widać po pierwsze czy komuś pomogło. Po drugie widać kto jest po terapii bo ma ogólne kompetencje emocjonalne. Nawet jak ktoś fabrycznie dostal wysokie to nie ma tego tak usystematyzowane
✨️ Autor wpisu (OP): @wilkstepowy_ na pożegnanie zaproponowałem jej przyjaźń i powiedziałem że w stanie jakim jest, nie nadaje się na związek. Po pożegnaniu usunąłem jej kontakt i czat, więc nie mam do niej namiaru. Jeśli się odezwie, zastanowię się co dalej. Może to głupota, ale wątpię że się odezwie
anonim, byłem w kilku związkach i poprzedni miał szansę być ostatnim. Życie, nie pykło. Ale ten tekst z pociągiem wsadź sobie
No i ty sobie myślisz że co? Że dzisiejsze 25 latki ustawiają się w kolejce do starego gościa? XD Z jakiej racji niby, skoro mogą mieć ogarnietego 28 latka z którym się dogadają, twoje pieniądze nie robia na nich wrażenia bo laski dziś mają swoje, ich rówiesnicy także.
@mirko_anonim Nie są normalne. Jedna z drugą będą tu szczekać że ilość bolców nie robi różnicy a potem wychodzą takie kwiatki "Ja już nie ufam facetom".
Poznałem ostatnio młodszą ode mnie o 8 lat (ona 26) dziewczynę na tinderze. Bardzo ładna, szczupła, ale zdzwiła mnie gdy powiedziała że nie była z kimś w związku. Na drugim spotkaniu zauważyłem że obie ręce miała pocięte. Nie powiedziała jak do tego doszło, ale chodzi do psychologa. Na trzecim spotkaniu byliśmy na treningu z moim szczeniakiem. Było ok, do momentu aż odwiozłem ją do domu. Zauważyłem że siedzi bokiem, tak jakby obrzydzeniem w moją stronę. Do rzeczy: czar prysł, kilka dni zastanawiałem się co z tym zrobić, więc postanowiłem porozmawiać z nią na żywo. Powiedziała mi że nie ufa facetom przez jej dwie ostatnie relacje. Ostatnia, z facetem poznanym w castoramie. Była tam z rodzicami żeby zaprojektować kuchnie w jej nowym mieszkaniu. Projektant wziął od niej numer i przez pół roku robił jej kuchnię. Można się domyślić co jeszcze. Przez ten czas nie spotykali się nigdzie indziej po za jej mieszkaniem, bo on nie chciał. Po skończeniu "roboty" przestał się do niej odzywać przez jakiś czas, a później zaproponował jej przyjaźń. Facet starszy od niej o 12 lat. Jeszcze wcześniej była przez rok z innym, ale o nim mi nie opowiedziała.
Moje pytanie: czy wy, baby, jesteście burwa normalne? Jak mamy was szanować, starać się, jak jesteście takie głupie?
#logikarozowychpaskow #tinder #badoo #rozowepaski #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ale to ty dzwonisz xD
bo z-----a
@Ilawa: wszystkie baby
@mirko_anonim: trafiasz na takie czy takie sobie wybierasz do kontynuowania znajomości? ja widzę, że masz 2 kryteria:
Bardziej alarmująca jest sytuacja gdy dziewczyna w moim wieku lub starsza pierwsza pisze na tinderze.
────────
1/ Na tinderze nie ma wartościowych kobiet, z reguły.
2/ Wartość kobiety i to kim jest oraz czego możesz się po niej spodziewać zawsze możesz wyczytać z jej przeszłości. Jeśli laska narzeka, że miała jakieś traumatyczne relacje to znaczy, że sama sobie takie zgotowała, a to znaczy, że miała nayebane w domu rodzinnym, bo nikt normalny w toksyczne relacje nie wchodzi.
Typ co jej robił kuchnie, robił ją
Skoro tak, to też nie do końca z tobą jest wszystko w porządku. Dlaczego do tej pory nie udało ci się stworzyć stabilnego związku i założyć rodziny tylko dopiero teraz szukasz? W tym wieku szukanie sporo młodszej dziewczyny to proszenie się o kłopoty, bo te wartościowe są dawno pozajmowane z rówieśnikami +/- 3 lata a zostały tylko odpady z problemami. Normalna
baby które Cie interesowały wybierały a nie trafiały na nieodpowiednich facetów. Ale Ty to trafiasz na złe baby, a nie je wybierasz, to inna sytuacja bro xD
okok xD
@wilkstepowy_: ogólnie ciężko się nie zgodzić, ale przeszłości odległa może być slaba i terapia można ją zmienić. I wolałbym taka panne po przemianie niż z prostym życiorysem, która nie potrafi się zmienić
anonim, byłem w kilku związkach i poprzedni miał szansę być ostatnim. Życie, nie pykło. Ale ten tekst z pociągiem wsadź sobie
@mirko_anonim: a kim ty jesteś żeby tego słuchać? Jej koleżanka? Podnóżkiem? Interesował Cię takk temat?
@mirko_anonim: widać że ostro jesteś zaburzony
No i ty sobie myślisz że co? Że dzisiejsze 25 latki ustawiają się w kolejce do starego gościa? XD Z jakiej racji niby, skoro mogą mieć ogarnietego 28 latka z którym się dogadają, twoje pieniądze nie robia na nich wrażenia bo laski dziś mają swoje, ich rówiesnicy także.