@Supaplex nareszcie coś. Dobrze ze jeszcze rok do wydania, już teraz muszę zacząć powoli przygotowywać rodzinę do tego, że zniknę na miesiąc - dwa ( ͡°͜ʖ͡°)
No tak xd Dodatek na podstawie Space Exploration xd Chociaż myślałem że zanurkujemy pod wodę Przypomnę, że Ereandel, twórca dodatku SE został zatrudniony przez Factorio
@Ranger: też mnie to zastanawia xD może dali jakiś fragment, który automatycznie się tłumaczy na język odbiorcy. Nic innego mi do głowy nie przychodzi. Chyba że mają Polaka w teamie.
Nie to jest autentyk, wube to "rozszerzony" skrót WB czyli właśnie wszystko będzie, nam się to wydaje abstrakcyjne, że użyli polskich słów ale pamiętajmy ze mówimy o firmie z Czech, oni czasami używają naszych wyrażeń. Poza tym w ich zespole przez lata przewinęło się kilku Polaków.
https://www.factorio.com/blog/post/fff-373
#factorio
But as you might or might not know, the name 'WUBE' is an abbreviation of Wszystko będzie
Co? XD
Przypomnę, że Ereandel, twórca dodatku SE został zatrudniony przez Factorio
Nie to jest autentyk, wube to "rozszerzony" skrót WB czyli właśnie wszystko będzie, nam się to wydaje abstrakcyjne, że użyli polskich słów ale pamiętajmy ze mówimy o firmie z Czech, oni czasami używają naszych wyrażeń. Poza tym w ich zespole przez lata przewinęło się kilku Polaków.