Aktywne Wpisy
PanMaglev +204
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
m0rr0s +444
Kiedy aborcjonistka z banda hippisów atakuje i obraża polskich żołnierzy na granicy, przychodzą policjanci, czekają pod bramą i temat ucicha
Kiedy niewidomy chłopak przez pomyłkę dotknie kobietę, szybciutko zostaje zgarnięty na komisariat i słyszy zarzuty
Witamy w uśmiechniętej Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
Kiedy niewidomy chłopak przez pomyłkę dotknie kobietę, szybciutko zostaje zgarnięty na komisariat i słyszy zarzuty
Witamy w uśmiechniętej Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
Praca polega na byciu trzecią linią supportu w francuskiej aplikacji bankowej. Jest sobie apka, jak coś się spieprzy to wkraczam ja i próbuje wyjaśnić sprawę jeśli nie umiem to dzwonie do jakiegoś faceta który wstaje i naprawia. Co myślicie o takiej ofercie? Korzystają głównie z sql, git, bitbucket, Windows serwer.
Czy brzmi to coś co może być mocno stresujące? Czy w nocy faktycznie będzie dużo pracy Czy będę sobie mógł jakieś pół godzinne drzemki uprawiać? Dużo mogą wymagać od stażysty?
Czy pracując raz w tygodniu na nockę mam szansę rozwalic sobie zegar biologiczny?
Ogólnie proszę o opinię i czy macie jakieś doświadczenie z tego typu Praca. Pracodawcą typowe korpo
Dodatkowo Czy mam szansę nauczyć się czegoś pozytyecznego w przyszłości? Generalnie mój cel to finanse CFA no ale do tego dobrze też umieć różne np sql, R i Sas
#testowanie #programista15k #programowanie #pracbaza #sql #korposwiat #pracbaza #bezsennosc #pracait
Takie dyżury ogólnie mogą mieć trojaki przebieg:
1. Spokój, cisza, nudy, oglądanie filmów na YT, wypok i stron
Co do kasy to ciężko powiedzieć bo to zagranica. Jak nie mają pejsów to pewnie z 8 brutto
Komentarz usunięty przez autora