Aktywne Wpisy
SaintWykopek +804
W tej nitce wrzucamy zdjęcie z gry którą zna jak najwięcej osób i jej tytuł. Jeżeli widzisz grę którą znasz-plusujesz. Wygrywa ten, kto będzie miał najwięcej plusów w swoim komentarzu.
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Mete +133
zapchał się wam kiedykolwiek przewód słuchowy po użyciu patyczków do uszu?
bo te reklamy powoli zaczynają mnie #!$%@?ć... całe życie używam tych patyczków i jakoś się #!$%@? nic złego nie dzieje
#kiciochpyta
bo te reklamy powoli zaczynają mnie #!$%@?ć... całe życie używam tych patyczków i jakoś się #!$%@? nic złego nie dzieje
#kiciochpyta
E tam to tylko robytne
E tam to tylko Tokmak i glowna linia zaopatrzeniowa
E tam to tylko glowna i jedyna linia kolejowa
E tam to tylko kilkaset tysiecy rosyjskich zolnierzy w operacyjnym okrazeniu pomiedzy dnieprem a krymem
O borze o urwa !
#ukraina #wojna #heheszki
@BayzedMan: Próbujesz się uwiarygodnić, że niby nie jesteś Ukraińcem, pisząc błędnie nazwy ukraińskich miejscowości?
@BayzedMan: xd
@kochamcovid: Co? xD
@manjan
prawie każdy rusek ma mocno czarne włosy. słowianie tego nie mają - bruneci mają czarne, ale jaśniejsze.
zero szacunku dla tego pseudonarodu, który tylko zajmuje powierzchnię ziemi.
bo ruskie "spasiba" wywodzi się od "spasi boh", co oznaczało mniej więcej "dzięki Ci o wielki panie", jeszcze z najazdów mongolskich.
w słowiańskich językach dziękuję to dekuje, dakuje, dekuju, diakuju itp. więc ruscy to nie tylko etnicznie nie słowianie, ale także językowo. poza tym czecha, bułgara, słowaka, ukraińca mniej więcej zrozumiem, ruskiego