@Mete sztuczna inteligencja w ogóle mało rozumie, bo nie ma własnego ośrodka produkowania myśli, ale wiadomo że chciałeś tylko d-----ć do pieca i prawda nie ma dla Ciebie znaczenia
@SPACE_MARINE: mam na myśli rzetelną wiedzęo transpłciowości, którą prawactwo zastępuje bajkami zaszczepianymi im w mózgi przez polityków i durne memy, dzięki temu że sącałkowicie odcięci od najbardziej podstawowych informacji. Jest to całkowicie sprzeczne z konsensusem naukowym i badaniami, ale prawactwu nigdy prawda nie przeszkadzała szczególnie...
Nie wycieraj sobie mordy nauką, bo jej stanowisko jest wszystkim znane. Są DWIE płcie, reszta to zaburzenia genetyczne Nie istnieje też obecnie możliwość całkowitej zmiany płci. To jest ta twoja nauka którą się tak jarasz? Masz jakieś wykształcenie medyczne w tym kierunku? Wątpię. I nie, gender studies się nie liczy.
@SPACE_MARINE: Mordę to ty masz szurze. Jak widać nie masz poećia o nauce i jej stanowisku w sprawie osób transpłciowych. Płeć to tylko konstrukt upraszczający biologiczną rzeczywistość. Tak, mam wykształcenie. Chociaż jakbyś miałpojecie o nauce to wiedziałbyś, że nie jest to żadnym argumentem. Za to jest nim fakt, że czytałem publikacje naukowe na ten temat oraz stanowiska organizacji zrzeszajacych specjalistów.
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
źródło: Hehe-1692226445146
PobierzNie wycieraj sobie mordy nauką, bo jej stanowisko jest wszystkim znane. Są DWIE płcie, reszta to zaburzenia genetyczne
Nie istnieje też obecnie możliwość całkowitej zmiany płci.
To jest ta twoja nauka którą się tak jarasz? Masz jakieś wykształcenie medyczne w tym kierunku? Wątpię. I nie, gender studies się nie liczy.
Tak, mam wykształcenie. Chociaż jakbyś miałpojecie o nauce to wiedziałbyś, że nie jest to żadnym argumentem. Za to jest nim fakt, że czytałem publikacje naukowe na ten temat oraz stanowiska organizacji zrzeszajacych specjalistów.
@SPACE_MARINE: Strzelasz
Mam wykształcenie medyczne, jakie masz ty, pisząc że