Aktywne Wpisy

ignis84 +376
Jest mi bardzo ciężko, moje nogi są w fatalnym stanie. Perspektywa chodzenia, po prostu przestałam ją widzieć. Dwa lata walki z bólem, walki o powrót do normalności.
Byłam już tak blisko, tak mi się wydawało.
Robiłam duże postępy w szpitalu, na rehabilitacji. Zaciskałam zęby, ale bolało coraz bardziej, aż poruszanie się przestało być możliwe.
Nawet w łóżku, nie mogłam usiąść, w sumie nic nie mogłam. Diagnoza była druzgocąca, nowa bardzo rozrośnięta zmiana,
Byłam już tak blisko, tak mi się wydawało.
Robiłam duże postępy w szpitalu, na rehabilitacji. Zaciskałam zęby, ale bolało coraz bardziej, aż poruszanie się przestało być możliwe.
Nawet w łóżku, nie mogłam usiąść, w sumie nic nie mogłam. Diagnoza była druzgocąca, nowa bardzo rozrośnięta zmiana,

Krasparov +42
No fajnie się grudzień zaczął nie powiem że nie #przegryw

@Mete: bo to korekta płci a nie zmiana niedouczony ignorancie
@smutny_kojot: uwielbiam bbasniowy swiat prawaków, gdzie gdy fakty udowodnione naukowo sa zbyt trudne to po prostu wymyslacie sobie, ze to nieprawda bo hehe na chlopski rozum
Nie wycieraj sobie mordy nauką, bo jej stanowisko jest wszystkim znane. Są DWIE płcie, reszta to zaburzenia genetyczne
Nie istnieje też obecnie możliwość całkowitej zmiany płci.
To jest ta twoja nauka którą się tak jarasz? Masz jakieś wykształcenie medyczne w tym kierunku? Wątpię. I nie, gender studies się nie liczy.
A twoja lewica próbuje na tym tylko zbić kapitał polityczny, nic więcej. Stracili robotników, to się przestawili na mlodych ludzi.
I
Tak, mam wykształcenie. Chociaż jakbyś miałpojecie o nauce to wiedziałbyś, że nie jest to żadnym argumentem. Za to jest nim fakt, że czytałem publikacje naukowe na ten temat oraz stanowiska organizacji zrzeszajacych specjalistów.
@SPACE_MARINE: Strzelasz
Mam wykształcenie medyczne, jakie masz ty, pisząc że
Idź powiedz to mojemu byłemu profesorowi z uczelni.
Właściwie po tym zdaniu wiem że jesteś niedouczonym palantem, wycierającym sobie mordę nauką, typowa lewacka marionetka która na oczy nie widziała nawet podręcznika od biologii, Nie będę tracić na ciebie czasu,, nie jesteś w ogole partnerem do dyskusji, jednym chochołem się oznaczyłeś.