Aktywne Wpisy
Haerbin +7
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
SzitpostForReal +411
NBP dzisiaj rano wypuścił propagandowy filmik, stworzony za nasze pieniądze, o tym jak dzielnie walczy z inflacją. Uwaga, nie zwracam za leczenie po obejrzeniu, oglądasz na własne ryzyko!
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
#jezykpolski #kiciochpyta #wykop
Proszę - https://wykop.pl/wpis/20521173/jako-ze-czesto-pada-tutaj-na-mikro-pytanie-dotycza
Był pewien okres kiedy na Wykopie były kanały. Wśród nich Wykopowa Grupa Ratowania Poziomu i Wykopowa Grupach Zakpowyania Duplikatów, to one przez długi czas tworzyły Wykop i promowały ,oraz zakopywały znaleziska. Część ludzi z tych kanałów chciała dodatkowo walczyć z ciemnogordem i manipulacją i tak powstał kanał Neuropa. W kontrze do kanału Neuropa powstał kanał Right Wing i zaczęła się wojna na masowe wykopywanie i zakopywanie. Zrobiła się afera,
:O
Dziękuję, wow