Wpis z mikrobloga

Jakoś 2 miesiące przed BK% byłem w biurze Archicomu z zapytaniem o mieszkania na Kępie Mieszczańskiej. W sumie czekałem na tą inwestycje od 2020 roku. Nie było jeszcze jasne jak z tym programem, dlatego się wstrzymałem z zakupem. Nie pamiętam z jakiej okazji zrobiłem to zdjęcie oferty jednego z mieszkań, chyba z tej okazji że cena wzrosła już o 10k. Dzisiejsza (a w sumie nawet lipcowa) cena w pierwszym komentarzu, niestety ceny materiałów podrożały ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dziękuje Panie Buda za obdarcie z marzeń, pan to jednak fachowiec jest :)

#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #kredyt2procent #wroclaw
tylko_pytam - Jakoś 2 miesiące przed BK% byłem w biurze Archicomu z zapytaniem o mies...

źródło: 20230510_201208

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tylko_pytam: przez dwa lata nikt tego nie kupił, deweloper podniósł jeszcze cene i dalej stoi puste?

To jest ten złoty rynek nieruchomości po podwyżce stóp?
Na zachodzie ceny lecą na łeb tylko w Polsce jest j----a Bańka i nieruchomości to nigdy nie tanieją...
  • Odpowiedz
  • 0
@stan-tookie-1: ale teraz ta nieruchomość już jest powyżej 700k, więc nie mogę wziąć kredytu, a wtedy faktycznie zrobiłem błąd że się wstrzymałem, ale nie było wtedy wiadomo czy ten program wejdzie
  • Odpowiedz
@tylko_pytam: mieszkanie jednostronne, wszystkie okna z tego co widzę na południe - ja bym na Twoim miejscu sobie to mieszkanie ponownie przemyślała i jak już je bierzesz to doliczyła kasę na klimę splita z 3 jednostkami.... Nijak tego nie przewietrzysz a żar będzie masakryczny.
  • Odpowiedz