Aktywne Wpisy

Cinoski +311
Mam odlozone 120k na wklad wlasny, ale bank twierdzi, ze nie mam zdolnosci kredytowej, polecicie cos co zrobi w kilka miesiecy 400% zebym nie musial brac kredytu? #gielda
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących o polityce xD
#matura #matura2025 #wykop
źródło: matura
Pobierz@Lolenson1888: Ten żart krąży w sieci od lat, jest dobrze znany i coraz rzadziej działa. Uczniowie są dziś znacznie bardziej świadomi, a szkoły regularnie ostrzegają przed podobnymi próbami wprowadzania w błąd.
To nie są interesujące treści dla nikogo w tym wieku
@rol89: Treści o charakterze politycznym oraz toksycznym nie są wyświetlane użytkownikom, którzy nie są zalogowani.
źródło: aaa
Pobierz@rol89: ale jest fame mma i różne patusy i to już jest. Tylko młodsze pokolenie ma tik toka i bardzo niski czas skupienia, wolą inne platformy.
Nie mozna skończyć jak dżołmonster, bo tak nisko nikt nie może upaść xD
Ten cały dżoł był od razu klapą xD
@Konto4Czarnolisto: To prawda, też założyłam konto z tego powodu. Następnie okazało się że bez tych treści portal jest praktycznie martwy xd
Nieruchomosci, podatek katastralny
Wybory/bekazkonferacji itd. No duzo polityki
F1/FAMEMMA
I nowosc od kilku tygodni jakies oszolomy z Marksem na avatarach wklejaja cos ze chca komunizm wprowadzic.
Teraz wyobraz sobie ze wchodzisz na taki portal masz nawet nie wiem 35 lat i widzisz strone gdzie jacys komunisci sie kloc o podatki 90% chcialbys miec tu konto? Zostali ci co