Właśnie zdałem sobie sprawę ze skali upadku tego portalu. Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡°͜ʖ͡°) Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących o polityce xD #matura #matura2025 #wykop
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba
@Lolenson1888: Ten żart krąży w sieci od lat, jest dobrze znany i coraz rzadziej działa. Uczniowie są dziś znacznie bardziej świadomi, a szkoły regularnie ostrzegają przed podobnymi próbami wprowadzania w błąd.
@Lolenson1888: a czego maja tu szukać roczniki '06 skoro po wejściu na mirko dostajesz na ryj politykę, ukraine i posty przegrywów? To nie są interesujące treści dla nikogo w tym wieku
@Lolenson1888: no trudno żeby się łapali na bait który jest od lat. Dodatkowo nie zdziwię się jak takie konta z imieniem i nazwiskiem zakładają inne wykopki.
@Lolenson1888: to nie tyle upadek portalu co młode pokolenie ma w tyłku takie strony. Oni teraz siedzą na tik-tokach, snapach, shortach, grupkach Facebookowych, i Messengerze. Co ambitniejsi udzielają się na discordzie. Serio, współcześni maturzyści mają ZEROWE pojęcie o ogólnym internecie i kompetencjach informacyjnych. Nawet zwykły windows przerasta ich poziom poznawczy bo mało który korzysta ze zwykłego komputera- ich życie kręci się dookoła komórki, a ci co grają w jakieś gierki
@Lolenson1888: to dobrze, że coraz mniej ludzi się na to nabiera. Co roku się dziwiłam, że ta sama śpiewka. Co roku "młodzi dorośli" z durszlakami na głowie. Zdaję sobie sprawę, że to inni maturzyści, ale Ci młodsi mogli się uczyć na błędach starszych - może w końcu to zrobili.
I też upraszam moich drogich wykopków o nie proszenie maturzystek o nudesy - jest to poniżej naszego poziomu. Jeszcze jakaś głupia
@wykop: samo patusiarstwo i przegrywy się wyświetlają niezalogowanym, jebla idzie dostać... Ale nie powiem, bo podziałało i założyłem konto żeby te gunwa poblokować
samo patusiarstwo i przegrywy się wyświetlają niezalogowanym, jebla idzie dostać... Ale nie powiem, bo podziałało i założyłem konto żeby te gunwa poblokować
@Konto4Czarnolisto: To prawda, też założyłam konto z tego powodu. Następnie okazało się że bez tych treści portal jest praktycznie martwy xd
@Lolenson1888 Popatrz na mirko kilka dnich nie zaglowany. Tresci jakie zobaczysz ostatnio to: Nieruchomosci, podatek katastralny Wybory/bekazkonferacji itd. No duzo polityki F1/FAMEMMA I nowosc od kilku tygodni jakies oszolomy z Marksem na avatarach wklejaja cos ze chca komunizm wprowadzic.
Teraz wyobraz sobie ze wchodzisz na taki portal masz nawet nie wiem 35 lat i widzisz strone gdzie jacys komunisci sie kloc o podatki 90% chcialbys miec tu konto? Zostali ci co
@Lolenson1888 Wykop to taki DPS gdzie mieszkańcy to dementywni tetrycy w kółko postujący 15 letnie memy o papieżu czy nosaczu przeplatane polityką i bezbectwem. Młody z tiktoka jak widzi ten chlew to aż mu się cofa
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących o polityce xD
#matura #matura2025 #wykop
źródło: matura
Pobierz@Lolenson1888: Ten żart krąży w sieci od lat, jest dobrze znany i coraz rzadziej działa. Uczniowie są dziś znacznie bardziej świadomi, a szkoły regularnie ostrzegają przed podobnymi próbami wprowadzania w błąd.
To nie są interesujące treści dla nikogo w tym wieku
@rol89: Treści o charakterze politycznym oraz toksycznym nie są wyświetlane użytkownikom, którzy nie są zalogowani.
źródło: aaa
Pobierz@rol89: ale jest fame mma i różne patusy i to już jest. Tylko młodsze pokolenie ma tik toka i bardzo niski czas skupienia, wolą inne platformy.
Nie mozna skończyć jak dżołmonster, bo tak nisko nikt nie może upaść xD
Ten cały dżoł był od razu klapą xD
Co roku się dziwiłam, że ta sama śpiewka. Co roku "młodzi dorośli" z durszlakami na głowie. Zdaję sobie sprawę, że to inni maturzyści, ale Ci młodsi mogli się uczyć na błędach starszych - może w końcu to zrobili.
I też upraszam moich drogich wykopków o nie proszenie maturzystek o nudesy - jest to poniżej naszego poziomu. Jeszcze jakaś głupia
@Konto4Czarnolisto: To prawda, też założyłam konto z tego powodu. Następnie okazało się że bez tych treści portal jest praktycznie martwy xd
Nieruchomosci, podatek katastralny
Wybory/bekazkonferacji itd. No duzo polityki
F1/FAMEMMA
I nowosc od kilku tygodni jakies oszolomy z Marksem na avatarach wklejaja cos ze chca komunizm wprowadzic.
Teraz wyobraz sobie ze wchodzisz na taki portal masz nawet nie wiem 35 lat i widzisz strone gdzie jacys komunisci sie kloc o podatki 90% chcialbys miec tu konto? Zostali ci co