Aktywne Wpisy

źródło: temp_file8581036574792092325
Pobierz
wfyokyga +116
Klasyka ze starym pijanym walczącym z kretek
źródło: temp_file2974837618710592132
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8581036574792092325
Pobierz
źródło: temp_file2974837618710592132
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@kolegaBob: Masz rację, na pewno bardziej zaawansowane cywilizacje to złotówy. A ty wiesz, co im się opłaca i do czego są
zdolne inne cywilizacje. Ciekawe, w jakiej cenie mają cukier, wiesz może?
@kolegaBob: no ja tam kilka powodów do ukrywania się bym znalazł, pierwszy lepszy:
Przygotanie do inwazji. Załóżmy, że ich badacze znaleźli planetę potencjalnie przyjazną do zamieszkania, wysyłają zatem kilka grup zwiadowczych które mają to sprawdzić. Przylatują tutaj, zastają sporą cywilizację więc zaczynają ją
XD typowe myslenie polaka robaka. Myslisz ze zaawansowana cywilizacja korzysta z ograniczonych zasobow umozliwiajacych podroze gwiezdne?
@kolegaBob:
@kolegaBob: Nie wiem. Znowu przedstawiasz jakieś twierdzenia i teraz chcesz, abym się z tego tłumaczył ¯_(ツ)_/¯
Osobiście nie przypominam sobie, żebym się wypowiadał czy nawet wykazywał zainteresowanie kwestią jakiejkolwiek katastrofy w Emilcinie, czy jakimikolwiek uprowadzeniami. Więc może przytocz jakąś moją konkretną wypowiedź, a chętnie się do niej
Już nie wspominając o tym, że osądzasz ludzi samemu mając zerowe doświadczenia w temacie. Troszkę słabo.