Wpis z mikrobloga

@Amikamamy: może na tej samej zasadzie, co Julka w ukrytej prawdzie czy czymś. Teraz wielu ludzi bierze udział w takich programach. A skoro jest w Mafs, to może lubi być w szkle ;)
  • Odpowiedz
  • 4
@Amikamamy: @MajaF1
Chyba nie jest aktorem. Siedział tyle czasu w reklamie i marketingu, to pewnie i dla zabawy tez sobie filmiki kręcą.
Czasami czytam forum plotkarskie i był artykuł o uczestnikach 9 i 10 sezonu, że walczyli ze sobą na ringu i było tez przekierowanie do tego filmiku z Dubajczykiem, to Wam wstawiłam.
Może znajdę jeszcze zapowiedź tej ich walki to Wam wstawię.
  • Odpowiedz
  • 3
@MajaF1: oni wszyscy tam nie po żony a po popularność się zgłosili. Nie ma co się oszukiwać. Jednym się udało i stali się popularni
inni się spalili, zniknęli z mediów albo jak Rebecca czy Tamara stracili nawet pracę. Ale każdy z nich sam na swoją popularność pracuje. Sympatia widzów bardziej popłaca niż nienawiść.
  • Odpowiedz
@Rosalinea: straciły pracę??? No proszę, a miało być tak pięknie ;) Jestem empatyczna, ale niestety, nie współczuję im.
No i Texas zniknął z życia społecznego. Ten to już psychiatrycznie.
  • Odpowiedz
  • 4
Wrzucę Wam link o Tamarze za tydzień, jak wejdą już nowi uczestnicy, bo teraz nie będziecie wiedziały o co chodzi.
Tamara narozrabiała po programie, ale to była już chyba tylko kropla, która przelała czarę goryczy.
@MajaF1
  • Odpowiedz
@Rosalinea: ooo super ,już się cieszę ,i dobrze że za tydzień bo robię mały wypad i zamierzam spędzić go bez żadnych ,,ekranów'' ,
tylko morze i piasek i ja ,
ale jak wrócę to zaraz tu wpadnę i nadgonię :)
dziękuję Rosi za te niusy smakowite ( ʖ̯)
  • Odpowiedz
  • 0
@Amikamamy: Baw się dobrze! Słońca, przyjemnej morskiej bryzy, dobrych świeżych rybek prosto z kutra i pięknej pogody życzę. Zapomnij o całym świecie ( o nas też, choć to boli) i wracaj wypoczęta i szczęśliwa ( ʖ̯)
  • Odpowiedz
@Rosalinea: Dziękuję nie dziękując coby nie zapeszyć i pogoda mi sprzyjała podczas długich wędrówek brzegiem plaży ,
o was nie zapomnę ,piszcie i wstawiajcie ()dużo cobym miała co czytać i oglądać po powrocie
  • Odpowiedz
@Rosalinea: doczytałam coś o Tamarze i trochę mnie wbiło w fotel. Ho ho ;) Oni faktycznie tylko po sławę, rozgłos, korzyści... szkoda. Bo może ktoś normalniejszy naprawdę szuka? Jak poprzedni Włosi, czy jeszcze wcześniejsi ruda z niskim - zapomniałam imion, wybaczcie.
  • Odpowiedz
@MajaF1: Dziękuję (),właśnie spakowana raniutko w drogę,
ech już bym chciała żeby świt był :)
a wy mi Mireczki tutaj piszcie,opisujcie i smaczki wstawiajcie
  • Odpowiedz