Aktywne Wpisy

adamsowaanon +4
Śmieszy mnie to gadanie że USA upadnie lub Chiny ich wyprzedzą.
Od 200 lat ludzie masowo wyjeżdżają do USA, z całego świata,
Skośnookie, ruskie też do tego zgniłego zachodu przez Darien gap,wszyscy tam jadą,
Jakoś nie widzę żeby Amerykanie lub Europejczycy wyjeżdżali w takiej skali do Chin, Rosji, Indii
Do
Od 200 lat ludzie masowo wyjeżdżają do USA, z całego świata,
Skośnookie, ruskie też do tego zgniłego zachodu przez Darien gap,wszyscy tam jadą,
Jakoś nie widzę żeby Amerykanie lub Europejczycy wyjeżdżali w takiej skali do Chin, Rosji, Indii
Do
źródło: 1000013685
Pobierz
Koobik +1
Szanowna nocna brać, mam trudny temat do rozgryzienia.
DZIENNA NIE MOZE KOMENTOWAĆ
#psiarnia #policja #problemypierwszegoswiata
Niecałe
DZIENNA NIE MOZE KOMENTOWAĆ
#psiarnia #policja #problemypierwszegoswiata
Niecałe

#zalesie #gownowpis #depresja
źródło: IMG_4262
PobierzTo moje życie
Można powiedzieć że to dobro i zło walczy ze sobą od miliardów lat.
@PfefferWerfer: Tylko które to dobro, a które zło?
Brzmisz jak oski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Antynatalizm mówi że entropia jest stanem który powinien wygrać.
Natalizm uważa że to życie musi trwać i znajdować coraz lepsze sposoby na organizowanie świata dookoła.
Nie ma żadnej obiektywnej racji, najważniejsze żebyś ty sobie mógł spokojnie poukładać w głowie o co chodzi na tym świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym trening to nie majątek, a kiedy masz problem ze znalezieniem motywacji na umycie zębów zawsze lepiej z kimś kto Cię pociągnie
Długo miałem depresję, ale jakiś czas temu osiągnąłem remisje na kilka miesięcy.
Teraz mnie dojechali w pracy i po epizodzie z gniewnem wpadlem w straszną apatię
Pracę zawsze można zmienić
No właśnie nie bardzo, w mojej niszy jest 12 ofert gdzie przed kryzysem było najmniej 50
Ze zdrowiem zamiast leków- o ile to nie choroba przewlekła, to masz rację trzeba ćwiczyć na powietrzu i stosować zdrową dietę, a to kosztuje.