Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +159
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
DZIENNA NIE MOZE KOMENTOWAĆ
#psiarnia #policja #problemypierwszegoswiata
Niecałe dwa tygodnie temu zatrzymała mnie policja za brak pasów (zapomniałem zapiąć odjeżdżając spod pizzerii i 20m dalej mnie ciachneli na skrzyżowaniu). Mandatu odmówiłem, bo spróbuję wywalczyć w sądzie łagodniejszy wymiar kary ze względu na trudną sytuację finansową i zdrowotną (nie chcę wchodzić w szczegóły) i krótki dystans (mam świadka, który też czekał na moją pizzę xD)
Parę dni potem jadę sobie przez rynek autem brata i skrecilem sobie na takim skrzyżowaniu w prawo, za mną policja (inne chłopaki) i dają niebieskie, żebym zjechał na kontrolę. Oczywiście wydmuchane zero, ale wyczaili brak przeglądu (nie wiedziałem, że braciak od października nie zrobił). Zakazali dalszej jazdy, ale ja myślę d--a, 5km do domu, a ja na L4 i brak transportu publicznego - jadę naokoło przez las xD. Jak się domyślacie stali dwieście metrów od mojego domu (chyba czekali bo tam nigdy nie stoją). Mandacik 15pkt i 5000 za niewykonanie polecenia policjanta, oczywiście odmówiłem i sprawa do sądu.
Dzisiaj wracałem z basenu i nie uwierzycie, ale znowu stali prawie pod moim domem xD no i od razu wyskakują przejęci, że ja tak jeżdżę, niebezpieczeństwo powoduję i pójdę do więzienia jak spowoduję wypadek (auto to Chevrolet Matiz i max 80km wyciąga na prostej). Ja się już naprawdę w-------m i padło parę przekleństw w moich wypowiedziach - no to oni mandat za przeklinanie 100 zł xD , ja nie przyjąłem xD.
Powiedźcie, czy oni się mnie u-----i czy na serio taka jazda bez przeglądu (na razie nie mogę zrobić bo brak kaski, jest amortyzacja do zrobienia, światła do wypolerowania - dlatego przegląd nie przechodzi) to jest powód, żeby capić na mnie od paru dni na każdym kroku xD
Powiem jeszcze, że mimo że powiedziałem że jestem chory itp to kazali mi pchać auto 200m pod dom dwa razy xD
Dzisiaj chyba oddam auto do mechanika, żeby już zaczęli robić, co by mieć więcej argumentów w sądzie (i że nie swoje auto naprawiam będzie plusz). xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
obyś nikogo nie zabił, a sąd wymierzył ci najwyższy wymiar kary