Aktywne Wpisy
sandilinka +35
Mamy 2024 rok, a ciągle wiele osób używa buracko - peerelowskiego określenia "pasek wypłaty". Uświadomię was mentalne dziady: w normalnych pracach dostaje się wynagrodzenie na konto i nikt o żadnych paskach nie słyszał, nikomu do niczego nie są one potrzebne.
#oswiadczenie #praca #pracbaza
#oswiadczenie #praca #pracbaza
Lewusx +43
Siemanko.
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
Oto nowy prezydent Argentyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobranoc
#argentyna #heheszki #bitcoin #konfederacja #ekonomia #gielda #polityka
A serio chłop będzie dla popularności robił takie szopki, a i tak wie, że bez $ są już dawno bankrutem, a przejście na chińskie i rosyjskie waluty nikomu na dobre nie wyszło.
Ja bym bardziej dodał #bekazkonfederacji czy #bekazprawakow ¯_(ツ)_/¯
Co nie znaczy że jestem lewakiem. Muszę tak proste rzeczy zaznaczać bo dla debilstwa na wypoku każdy musi być skrajnym zjebem spolaryzowanym z jednej lub drugiej strony. Gardzę lewactwem i prawactwem.
Choć konfiarze to wyjątkowe przygłupy...
@mexxl: kolejna upadłość i jedzie od zera kolejne kółeczko :D
Oryginał: https://www.tiktok.com/@javiermileii/video/7263582579150966022?lang=pl-PL
Komentarz usunięty przez moderatora
Do tego moglibyśmy dyskutować o wpływie templerariuszy na rozwój pieniądza na świecie, ale nie o to chodziło, ale cóż...
A teraz chyba też będziesz mógł wymienić cyfrowy pieniądz na towar prawda? więc według twojej logiki nikt nie musi nikogo przekonywać do tej formy płatności ¯_(ツ)_/¯