Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie urosniesz bardziej od tego, że widzisz jaki niski jesteś.

@TurnerTheBurner: ale jak juz podajesz przyklady to podawaj jakies adekwatne do tego o czym rozmawiamy.

Zdolności do motywowania się niektórych ludzi są mniejsze, niż motywacja wymagana do wyjścia z tego
  • Odpowiedz
  • 0
@volodia w moim długim komentarzu trochę wyżej już odpowiedziałem na twoje pytanie ale byłeś zbyt leniwy żeby doczytać ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
zajebista analogia jak porownujesz ceche charakteru ktora mozna wypracowac do cechy wygladu na ktora nie masz kompletnie wplywu

@ZielonyRozpustnik: eh, no i właśnie tego nie rozumiesz. Jak trzeba być ślepym aby uznać, że osoba, która nie ma motywacji do zmiany swojego życia, ma wpływ na swoje życie.

bzdura. poziom motywacji zalezy od progu akceptacji stanu w jakim sie znajdujemy. [... dalszy ciąg bzdur]

bzdura. poziom motywacji zależy od hormonów. Dalszego twojego gadania
  • Odpowiedz
@TurnerTheBurner: jak widzę takich ludzi jak rozpustnik i notes to nawet nie chce mi się wchodzić z nimi w dyskusję bo oni mają swój skrzywiony światopogląd, zwłaszcza jak nie wiedzą jak wygląda rzeczywistość (tym bardziej, że na tagu siedzą praktycznie same trolle i spamują jak im źle bo mają zakola czy są niscy) i za nic go nie chcą zmienić, to dyskusja z nimi, to jak kopać się z koniem.
  • Odpowiedz
Jak to jest, ze jak się napisze jednemu czy drugiemu przegrywow prawdę to nagle ladujesz na czarnej liście

@Notes: jaką prawdę? Chyba swoją urojoną xd
Jesteś upierdliwy jak komar dlatego cię blokują
  • Odpowiedz
Ja zczarnolistowany tymczasem żyje szczęśliwy pełnia zycia

@Notes: no fajnie że szczęśliwie żyjesz ale w pierwszym poście się spłakałeś.
Jakbyś miał na to w------e to byś nie marnował czasu na jakieś pisanie wysrywów żeby pokazać że masz rację, jakieś ankiety śmieszne, tylko byś poszedł dalej xd

No elo
  • Odpowiedz
@Notes:

osoby z niepelnosprawnoswciami tez znajduja drugie polowki i biora slub i czesto maja dzieci.

Generalnie zgadzam się, ale zazwyczaj te niepełnosprawności nie dotykają twarzy. Znam osoby po przeszczepach różnych narządów, czasem na wózku, bez kończyn, ale serio, nie przychodzi mi na myśl nikt, kto miałby wykręcony ryj i był w związku.
  • Odpowiedz
  • 0
@kamil150794: nie uwazam, zebys byl odrazajacy. nie nalezysz do najprzystojniejszych i no nie ma co ukrywac wyglad twarzy jest slaby ALE nie jest tragicznie zeby czlowieka bralo na wymioty jak sie na ciebie patrzy a takie osoby tez istnieja.
i pamietaj, ze sa tez dziewczyny dla ktorych wazniejsze jest szczere uczucie i charakter. pewnie nie bedzie to miss polonia albo nawet nie ktos ze sredniej polki ale ty chyba tez
  • Odpowiedz