Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Notes: przegrywy są winne tylko tego, że embraceują bycie przegrywem. Bo o ile zaakceptowanie swojej sytuacji to bardzo dobra postawa tak świadome decydowanie się na życie w gównie i niepoprawianie swojej sytuacji już jest z-----e. Ja np. jestem głupi i biedny, no ale nie rozkładam rąk z płaczem, że jestem biedakiem i debilem tylko czytam książki i pracuje, zwiększam kompetencje, żeby przestać takim być. Tak naprawdę to przegryw = poddanie
  • Odpowiedz
  • 1
@Keiosss takie postawy się chwali i nawet jesli uważasz się za głupiego to wiedz, ze jesteś o wiele bardziej ogarnięty niż 99% ludzi na tym tagu. Trzymam kciuki
  • Odpowiedz
  • 0
@volodia to gdzie się urodzili albo jakie maja geny nie jest ich wina… gdzie ty to wyczytałeś?

Problem jest z tym, ze nic z tym nie robią tylko kisna na gownotagu i demotywuja innych.
Dodalem dosyć długi wysryw z przykładami. Pewnie albo nie chciało ci się go czytać albo nie zrozumiałeś przesłania ale kolega jeden komentarz wyżej zrobił ci skrócona wersje wiec zastanow się teoche co piszesz
  • Odpowiedz
@Notes >tylko wy sami odpowiadacie za swoje życie

Za nasze życie odpowiadają geny i warunki środowiskowe.
Po pierwsze skąd teza że nic nie robią? Znasz osobiście chociaż jednego przegrywa, żeby tak powiedzieć?
A nawet jeśli są tacy co nic nie robią to, zastanowiłeś się chociaż dlaczego tak jest?
  • Odpowiedz
  • 0
@ZielonyRozpustnik jak chcesz, twierdzisz, że nic nie robię w kierunku wyjścia z przegrywu to sobie tak twierdź¯_(ツ)_/¯ nie moja brocha. widać po twoich wpisać że masz gwóźdź w mózgu i nie dociera do ciebie że każdy ma inne doświadczenia i jednym jest łatwiej a innym trudniej robić zmiany w życiu
  • Odpowiedz
dlatego jeden sie musi bardziej motywowac a drugiemu przychodzi to samo.

@ZielonyRozpustnik: ni #!$%@? nie zrozumiałeś.

Zdolności do motywowania się niektórych ludzi są mniejsze, niż motywacja wymagana do wyjścia z tego
  • Odpowiedz
  • 3
@volodia normiki (śmieszy mnie to( ͡º ͜ʖ͡º), naczytały się tagu i myślą że tak jest w rzeczywistości, piszesz takiemu że każdy ma inne doświadczenia a normkowi płyta się zacięła i gada to samo, że nikt się nie stara zmienić czegoś w swoim życiu itp. aż ręce opadają
  • Odpowiedz
@frytaa: to powiedz mi w takim razie co zrobiles. bo w myslach Ci nie czytam.

jednym jest łatwiej a innym trudniej robić zmiany w życiu

@frytaa: oczywiscie, ze jedni maja latwiej a inni trudniej. ale to nie znaczy ze ten co ma trudniej nie moze osiagnac tego samego co ten co ma latwiej. po prostu bedzie musial w to wlozyc wiecej pracy
  • Odpowiedz