Aktywne Wpisy
Mirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

SynMichaua +358
Mireczki, nie ruchacie nie dlatego, że macie 172 cm i brzuszek z kebaba.
Gość z Pruszkowa, 166 cm, siwy spawacz, wygląda jakby silniejszy podmuchu wiatru mógł go przewrócić, wkręcał kobietom, że jest hrabią z Hiszpanii i na zamek nad Loarą i one w to wierzyły.
Wy nawet nie potraficie wkręcić dziewczynie, że macie więcej niż jeden ręcznik w łazience.
Problem nie w wyglądzie, tylko w tym, że mental macie jak ziemniak w piwnicy.
Spawacz robił kliniki
Gość z Pruszkowa, 166 cm, siwy spawacz, wygląda jakby silniejszy podmuchu wiatru mógł go przewrócić, wkręcał kobietom, że jest hrabią z Hiszpanii i na zamek nad Loarą i one w to wierzyły.
Wy nawet nie potraficie wkręcić dziewczynie, że macie więcej niż jeden ręcznik w łazience.
Problem nie w wyglądzie, tylko w tym, że mental macie jak ziemniak w piwnicy.
Spawacz robił kliniki
źródło: IMG_4552
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Problem jest z tym, ze nic z tym nie robią tylko kisna na gownotagu i demotywuja innych.
Dodalem dosyć długi wysryw z przykładami. Pewnie albo nie chciało ci się go czytać albo nie zrozumiałeś przesłania ale kolega jeden komentarz wyżej zrobił ci skrócona wersje wiec zastanow się teoche co piszesz
Za nasze życie odpowiadają geny i warunki środowiskowe.
Po pierwsze skąd teza że nic nie robią? Znasz osobiście chociaż jednego przegrywa, żeby tak powiedzieć?
A nawet jeśli są tacy co nic nie robią to, zastanowiłeś się chociaż dlaczego tak jest?
@ZielonyRozpustnik: ni #!$%@? nie zrozumiałeś.
Zdolności do motywowania się niektórych ludzi są mniejsze, niż motywacja wymagana do wyjścia z tego
@dziobnij2: Według kulawej logiki normika na to wychodzi że tak, nie mogłeś się urodzić bez choroby, albo nad tym popracować? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@frytaa: oczywiscie, ze jedni maja latwiej a inni trudniej. ale to nie znaczy ze ten co ma trudniej nie moze osiagnac tego samego co ten co ma latwiej. po prostu bedzie musial w to wlozyc wiecej pracy