Aktywne Wpisy

yahoomlody +324
paleontolog955 +29
Zerwaliśmy. Różowa chciała pozostać w przyjacielskich relacjach ale ja powiedziałem że chcę naprawiać związek a nie relacje przyjacielską, miała w to w------e więc całkowicie się odciąłem. Boli, nie wiem co mam ze sobą zrobić, bez leków się raczej nie obejdzie.
#zwiazki
#zwiazki

Najpierw są dobrzy, porządni ludzie, aktywnie pomagający innym, robiący coś dobrego, twórczego, potem normalni zwyczajni ludzie, potem są oszuści i s--------y, potem są politycy, potem są mafie, loże, jacyś sutenerzy, dilerzy mety i krokodyla, bandyci, potem są jakieś kompletne śmieci ludzkie, potem jest PiS, PO, Niemcy i Rosja, a potem są pedofile, gwałciciele, mordercy, wojsko rosyjskie, najemnicy, potem są zgniłe śmieci i zepsute jajka, potem jest g---o psie, a potem jest długo, długo nic, potem jest dno, potem drugie dno, a na końcu są spermiarze i bialorycerze, nic już nie ma niżej.
#redpill #blackpill #stulejacontent #spermiarzalert #bialorycerstwo #mgtow #pieklomezczyzn #pieklokobiet #zwiazki #randkujzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #cuckold #simp #spermiarz
@Ynfluencer: dopiero za tym jest konfabulacja. a pod nimi ty ssąc im stopę.