Aktywne Wpisy

lucius39 0
Mam pytanko... może mądre, może głupie, nie wiem.
Czy cięcie drewna szlifierką kątową (desek, grubości 1,6cm) wiąże się z jakimś poważnym niebezpieczeństwem? Zauważyłem, ze bardzo grzeje się tarcza (no i jest od cholery pyłu) ale to jeszcze jakoś da radę znieść. Pytanie w zasadzie jest raczej z ciekawości bo to jest masakra i jutro wybieram sie po tarcze do cięcia drewna ale czy ktoś to tutaj praktykuje w sytuacjach awaryjnych?
Nie krzyczcie,
Czy cięcie drewna szlifierką kątową (desek, grubości 1,6cm) wiąże się z jakimś poważnym niebezpieczeństwem? Zauważyłem, ze bardzo grzeje się tarcza (no i jest od cholery pyłu) ale to jeszcze jakoś da radę znieść. Pytanie w zasadzie jest raczej z ciekawości bo to jest masakra i jutro wybieram sie po tarcze do cięcia drewna ale czy ktoś to tutaj praktykuje w sytuacjach awaryjnych?
Nie krzyczcie,

Farezowsky +46

P.S jak masz zamiar zostać w domu to tym bardziej d--a cicho i nie komentuj
#bekazpisu #wybory #bekazprawakow #takaprawda #polityka
@macias-mackowiak: Przecież to PO utrzymuje PiS przy życiu. Konfederacja to jedyna partia, które może zagrozić POPiSowskiemu duopolowi, dlatego masa bezmózgich POwskich trolli opłacanych przez Giertycha zalewa tag, jak na przykład autor tego wpisu, spamując, że "trzeba głosować na KO. Nie ma innej opcji. I nie
@ibilon: Jesteś zwykłym NPCem stary. Skoro konfederacja taka antysystemowa to dlaczego wystawiła byłego posła pisu wiplera na jedynkę a niedawno przyjęła Annę Siarkowską która jest ultrakatolickim szurem która też była z pisu. Nie mówiąc o samym Bosaku które też kiedyś był w koalicji z pisem xD
Teraz antysystem15% ma wywrócić stoliczek.
A pis stoi i się śmieje z naiwniaków.
Tu nie chodzi o miłość do PO tylko o jakąś normalność, standardy. W optymalnym wariancie rząd techniczny do sprzątania po PIS i może w następnych wyborach (chociaż to mocno optymistyczne) znów będzie można głosować "sercem"
Pis jechał na tej narracji, kukiz jechał ale widać że polanie się nie uczą.
- 800+ od razu
- Dopłata do kredytów jeszcze większa
Nie wiem jak wy to w głowie łączycie.