Aktywne Wpisy
WielkiNos +357
Nawet patrząc codziennie na instagramowe trendy wyglądu współczesnych kobiet od zawsze uważałam, że taki instagramowy klon nie ma w ogóle podjazdu do naturalnie wyglądającej wersji kobiety.
Ludzkie oko ma o wiele większą rozdzielczość niż aparat. Jak drastycznie musi to wyglądać na żywo?
#logikarozowychpaskow #fagata #looksmaxing #ladnapani #instagram
Ludzkie oko ma o wiele większą rozdzielczość niż aparat. Jak drastycznie musi to wyglądać na żywo?
#logikarozowychpaskow #fagata #looksmaxing #ladnapani #instagram
ZenujacaDoomerka +54
Literalnie zostałam tak pocisnieta przez rodzinke, że mam ochotę na magika.
Coś tam mówiłam, że jestem samotna że nie mogę nikogo poznać a oni na to, że czy ja bym chciała poznać osobę która tylko pracuje, gra w gry i ewentualnie chodzi na siłownię?
A ja, że no nie mam co więcej robić jak nikogo nie znam a większość rzeczy odpada samemu.
Na to oni, że przy okazji jestem chora i to
Coś tam mówiłam, że jestem samotna że nie mogę nikogo poznać a oni na to, że czy ja bym chciała poznać osobę która tylko pracuje, gra w gry i ewentualnie chodzi na siłownię?
A ja, że no nie mam co więcej robić jak nikogo nie znam a większość rzeczy odpada samemu.
Na to oni, że przy okazji jestem chora i to
JavaScript to odmienny totalnie język od Javy, to ewolucja Javy odelżona tak aby mogła szybko działać w sieci?
#programowanie #pytanie #python #java #javascript
@interpenetrate: java i javascript to taka sama ewolucja jak dom i domofon. Przypadkowa zbieżność nazw i tyle.
* JS w webie, bo to jedyny język tam dostępny tak naprawdę. Inne alternatywy było chwilowe i środowisko ogarneło, że lepiej się trzymać kruczowo JSa.
* Python był po prostu językiem skryptowym, który miał dużo zalet w porównaniu do np. takiego perla. Powolny wzrost popularności (bo python jest bardzo stary i nawet te 20 lat temu był używany) i śmierć konkurencji (perl i ruby) sprawiły, że
@Saly: możesz rozwinąć? gdzie Rust realnie wyparł C++?
A jeśli chodzi o nisze to programy o wymaganej dużej wydajności, kernel programming (do kernel wszedł Rust, C++ nigdy się nie udało), CLIe
JavaScript to odmienny totalnie język od Javy, to ewolucja Javy odelżona tak aby mogła szybko działać w sieci?
@interpenetrate: /
Java podbiła rynek finance. Do swojego sukcesu przyczyniło się kilka rzeczy:
Była/jest reklamowana: compile once, run everywhere.