✨️ Obserwuj #mirkoanonim Łapię się na tym, że przeglądając media społecznościowe nie robi na mnie większego wrażenia eksponowanie drogich samochodów, zegarków, a nie brakuje typów, którzy lubią się swoim statusem materialnym chwalić.
Zupełnie inaczej reaguję jednak, gdy widzę gościa, który ma obok siebie młodą, atrakcyjną kobietę. Z automatu taki ktoś zyskuje u mnie pewien szacunek i podziw, choć nawet nie wiem kim jest.
@mirko_anonim: Patrzysz na to czego Ci samemu brakuje. Pewnie sam masz kupe siana ale nie masz prawdziwej milosci z atrakcyjna dla Ciebie kobieta. Prawda?
Łapię się na tym, że przeglądając media społecznościowe nie robi na mnie większego wrażenia eksponowanie drogich samochodów, zegarków, a nie brakuje typów, którzy lubią się swoim statusem materialnym chwalić.
Zupełnie inaczej reaguję jednak, gdy widzę gościa, który ma obok siebie młodą, atrakcyjną kobietę. Z automatu taki ktoś zyskuje u mnie pewien szacunek i podziw, choć nawet nie wiem kim jest.
Skąd się to bierze?
Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie.
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #blackpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 3836db2c6b5d1fffbca70cc38b9cbb96
PobierzWiększe uznanie społeczne otrzyma
Popełniłem o tym wpis: https://wykop.pl/wpis/72358303/obserwuj-mirkoanonim-prawdziwa-milosc-kobiety-do-m