✨️ Obserwuj #mirkoanonim Kiedyś na nr telefonu w apce założyłem konto samym numerem chyba i teraz nie pamiętam czy przy rejestracji przez apkę też jakiś email podałem bo chyba tylko wystarczył numer telefonu. Jest jakaś opcja sprawdzenia czy do mojego numeru jest jakiś email podpięty? Bo do jednego maila straciłem dostęp i nie wiem czy to akurat nie ten bo coś tam chyba wysyłałem raz podając prawdopodobnie ten email chyba że to nie wiąże maila z numerem? Chodzi mi o to że jak teraz czekam na przesyłkę i czy statusy w apce nie są wysyłane też przypadkiem na email bo i tak nie mam do niego dostępu? #inpost #pytanie
Kiedyś na nr telefonu w apce założyłem konto samym numerem chyba i teraz nie pamiętam czy przy rejestracji przez apkę też jakiś email podałem bo chyba tylko wystarczył numer telefonu.
Jest jakaś opcja sprawdzenia czy do mojego numeru jest jakiś email podpięty?
Bo do jednego maila straciłem dostęp i nie wiem czy to akurat nie ten bo coś tam chyba wysyłałem raz podając prawdopodobnie ten email chyba że to nie wiąże maila z numerem?
Chodzi mi o to że jak teraz czekam na przesyłkę i czy statusy w apce nie są wysyłane też przypadkiem na email bo i tak nie mam do niego dostępu?
#inpost #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero