Wpis z mikrobloga

Gdyby ktoś chciał kupić akcje #orlen dla zniżki na paliwo to możliwe, że teraz są w miarę tanie. Jeśli tzymacie 50 akcji w portfelu, dostajecie kartę, która daje 10-15gr zniżki na litrze i 10% na hotdogi, itp. To nie jest porada inwestycyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#inwestycje #gielda #oszczedzanie

• 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gdyby ktoś chciał kupić akcje #orlen dla zniżki na paliwo to możliwe, że teraz są w miarę tanie. Jeśli tzymacie 50 akcji w portfelu, dostajecie kartę, która daje 10-15gr zniżki na litrze

@ArnoldZboczek: Aktualnie posiadając taką kartę ma się gorsze zniżki na paliwo niż z Orlen VITAY, który jest dostępny dla każdego ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
@1masa a co mieli trzymać aż im depo wywali jak wykopkowi shorciarzowi? i przestań wklejać szurow z YT, bo potwierdzasz tylko to o czym pisałem, naoglądałes się typów którzy pierdoła wiecznie o spadkach i chcesz pod to przepalic depo na shortach
  • Odpowiedz
@maniek74: Ja nikogo nie słucham tylko samego siebie. A ludzie jak Steve van metre, Jeff snider czy Lacy Hunt to nie są żadne świry spadkowe tylko ludzie od makroekonomii, Dr Hunt to chyba nawet pracował w Dallas FED o ile dobrze pamiętam. Oni podają tylko dane makro. Ale myślałem że może tobie przemówią do rozsądku. Może Jim Rickards ci przemówi do rozsądku, poszukaj z nim wywiadów. Odemnie to masz to
1masa - @maniek74: Ja nikogo nie słucham tylko samego siebie. A ludzie jak Steve van ...

źródło: Screenshot_20230810-143453

Pobierz
  • Odpowiedz
@1masa mi przemawia do rozsądku to, ze kilka miesięcy temu, tez była tu cała masa trolli, która p--------a o spadkach, wklejali wskaźniki i wykresy, które wskazywały na krach oraz doktorów nauk ekonomicznych, którzy również naganiali na spadki. Efekt? Turbo hosssa na indeksach a NASDAQ zaliczył najlepsze półrocze w historii. Gdzie są trolle które wtedy dzień w dzień p--------i o spadkach w co drugim wpisie jak ty teraz? Nie ma ich, zniknęli
  • Odpowiedz
@ArnoldZboczek: z tą akcją "Orlen w portfelu" jest jeden problem. Kiedyś do niej przystąpiłem, dostałem kartę i było fajnie. Póżniej akcje Orlenu sprzedałem więc mi karta wygasła. Za jakiś czas odkupiłem ponownie akcje ale już karta się nie aktywowała. Pisałem do supportu, wnioskowałem o nową kartę - nic. Chyba Obajtek się na mnie obraził :-)
  • Odpowiedz