Wpis z mikrobloga

że wystarczy być miłym, uprzejmym i uczynnym dla kobiet, a wtedy ZASŁUŻĄ sobie na kobietę

@mirko_anonim: Zgoda tylko to wszyscy chyba już wiedzą. Juz chyba nawet najwięksi bluepillowi fundamentaliści zaczynają powoli rozumieć, że "wygląd coś tam się liczy". Wydaje się, że młodsze pokolenie nawet jak nie mówi tego wprost używając blackpillowego slangu to podświadomie już to wszystko czuje.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): > Napisałem co chciałem. Teraz jest ten moment kiedy zarzucasz mi trollowanie i pisanie zarzutek, dlatego że mój światopogląd nie zgadza się z twoim.

Bardzo asekuracyjne podejście z tym ostatnim cytatem. Nie dowalam się ani nie przeczę Twoim poglądom ale takie tworzenie i zamknięcie się w bańce ze swoimi poglądami jest nie za dobre. Blackpill to dla wielu dogmat więc w sumie po co na te tematy dyskutować.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Dzielcie teksty na akapity ludzie! Nikt nie czyta ścian tekstu nie połamanych na jakieś części to raz.

Dwa. Nie możemy cały czas obracać się wokoło kobiet jako arbitrów tego jaki mężczyzna ma być. Jeśli kobieta cię chce to takie zachowanie jest dobre, a jeśli nie chce to należy się zmodyfikować. To jest absurdalne myślenie.

Mężczyźni powinni zainteresować się tym jacy oni sami są i czego oni sami chcą. Swoją
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Ja bardziej zauważam że młodzi teraz są wychowywani na leniwych egoistów.
Wiele osób wierzy że jedyną drogą żeby coś w życiu osiągnąć to że rodzice ci dadzą, a jak rodzice nie dadzą to nie ma szans nic osiągnąć.
  • Odpowiedz
@Tata_Kasi: to nieźle zauważyłeś, dokładnie te same obserwacje miał twój stary o twoim pokoleniu i twój dziadek o pokoleniu twojego ojca i twój pradziadek o pokoleniu twojego dziadka i twój prapradziadek o pokoleniu pradziadka i Sokrates o pokoleniu niżej od swojego
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): ,,Natura to nieustanny wyścig genów - kobiety chcą przystojnych, wysokich, zdrowych facetów. A nie brzydkich, uległych, ciamajdowatych przegrywów z 14 różnymi wrodzonymi nieuleczalnymi chorobam''

Kolejny spec, który skupia się głównie na skrajnościach.

Notabene bycie miłym nie jest tożsame z bycie uległym czy mało asertywnym. No i jeżeli ktoś jest miły z natury/wychowania to będzie zachował się w porządku wobec większości ludzi - bez znaczenia baba czy chłop, pani sprzątaczka
  • Odpowiedz