Wpis z mikrobloga

@szatkownica: poza tym gdybyś nie czuła ze chociaż cześć z tego co się tu pisze jest prawdą, to w ogóle by cie to nie ruszało. teraz z jednej strony obwiniasz innych za to co myślą, ale z drugiej strony, gdzieś z tyłu głowy, masz tą myśl ze mogą mieć niestety w pewnych sprawach rację.
  • Odpowiedz
@szatkownica: idź na hejto, przynajmniej czasem coś ciekawego przeczytasz

Odstawić wykop i żyć swoim życiem czy się dalej załamywać, bo taka jest prawda?

Odstawić, zdecydowanie ostawić i przewietrzyć głowę. Z czasem zaczniesz tu wchodzić sporadycznie,z dużo większym dystansem do tych wszystkich wysryów, ale i tak szybko się przekonasz że to zły pomysł i znowu kilka dni nie będziesz wchodzić xD Wiem bo sam tak mam
  • Odpowiedz
wpisy o tym jaka moją płeć jest #!$%@?

@szatkownica: i taka rzecz spotyka cię tylko na wykop

Każdy mężczyzna zaś z dokładnie tym samym, spotyka się dosłownie wszędzie w Internecie. Mało tego, wśród kobiet istnieje wręcz moda na nienawiść do mężczyzn. Kobiety które "radzą" jak nas wykorzystywać i manipulować mają status
  • Odpowiedz
  • 32
@Ulfric_Stormcloak: Brakuje w tych zasach jakiejś harmonii, non stop widzę tylko z-----e skrajności. Lewica-prawica, nawiedzone feministki-mescy szowiniści, biało-czarno. Dlaczego nie możemy dojść do zgody i być po środku? Szanować się nawzajem? Hejt w jedną stronę tworzy hejt w drugą i tak się tworzy chaos i niezgoda... Kurde kiedyś jakoś az tak się tego nie zauważało
  • Odpowiedz
Brakuje w tych zasach jakiejś harmonii,

@szatkownica: masz czarną listę

Ja np. zgłaszam i blokuje zawszę wszystko co jest nienawistnego wobec mężczyzny na FB.

Niestety jest jakieś przyzwolenie społeczne na to, bo takie treści cały czas się pokazują.
  • Odpowiedz
@szatkownica: Wyjścia masz dwa. Skończ z wykopem całkiem, albo blokuj każdą osobę, która wrzuca treści jakie Ci nie pasują. To takie proste :) Jak się to wszystko odfiltruje to i wykop może stać się przyjaznym miejscem :) Po co się męczyć, denerwować etc?
  • Odpowiedz