Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +63
GKS Tychy oficjalnie spadł dziś do II ligi.
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
źródło: 1200
Pobierz
annlupin +34
kupiłam doniczki ziemie dla kwiatków i nasionka aksamitek które posadze na balkonie a co uwas

@szatkownica: tu powinnaś mieć pretensje do reszty świata i zapytać dlaczego polki mają taką opinie wśród obcokrajowców jaką mają.
@szatkownica: masz dekadę
Odstawić, zdecydowanie ostawić i przewietrzyć głowę. Z czasem zaczniesz tu wchodzić sporadycznie,z dużo większym dystansem do tych wszystkich wysryów, ale i tak szybko się przekonasz że to zły pomysł i znowu kilka dni nie będziesz wchodzić xD Wiem bo sam tak mam
@szatkownica: i taka rzecz spotyka cię tylko na wykop
Każdy mężczyzna zaś z dokładnie tym samym, spotyka się dosłownie wszędzie w Internecie. Mało tego, wśród kobiet istnieje wręcz moda na nienawiść do mężczyzn. Kobiety które "radzą" jak nas wykorzystywać i manipulować mają status
@n0xx: przecież tam jest dokładne to samo, ale w drugą stronę xd
NIe zauważyłem tam takiego poziomu zidiocenia jak tutaj.
Komentarz usunięty przez moderatora
@szatkownica: masz czarną listę
Ja np. zgłaszam i blokuje zawszę wszystko co jest nienawistnego wobec mężczyzny na FB.
Niestety jest jakieś przyzwolenie społeczne na to, bo takie treści cały czas się pokazują.
@n0xx: to zacznij z niego korzystac