Aktywne Wpisy
paczelok +9
Ile jest
- 15 18.2% (120)
- 17 28.5% (188)
- 60 3.3% (22)
- 70 6.8% (45)
- 25 35.6% (235)
- 16 7.6% (50)
ce666e427a +151
Kilka dni temu zdechł mi ptasznik. Była to Lasiodora parahybana/ptasznik olbrzymi. Samica urodzona we wrześniu 2009 roku, w momencie śmierci miała około 14 lat i 9 miesięcy. Wczoraj znalazłem martwe cialo, zdechła przez problemy podczas wylinki. Nie wyszła poprawnie ze starej wylinki i coś jej się stało z odwłokiem. Nie wiem która to była wylinka bo przestałem liczyć w 2011 roku gdy było to już L12.
Żyła dłużej niż niejeden pies.
RIP in Peace 09.2009-06.2024 [*]
W
Żyła dłużej niż niejeden pies.
RIP in Peace 09.2009-06.2024 [*]
W
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #wykop30plus #kiciochpyta
@szatkownica: tu powinnaś mieć pretensje do reszty świata i zapytać dlaczego polki mają taką opinie wśród obcokrajowców jaką mają.
@szatkownica: masz dekadę
Odstawić, zdecydowanie ostawić i przewietrzyć głowę. Z czasem zaczniesz tu wchodzić sporadycznie,z dużo większym dystansem do tych wszystkich wysryów, ale i tak szybko się przekonasz że to zły pomysł i znowu kilka dni nie będziesz wchodzić xD Wiem bo sam tak mam
@szatkownica: i taka rzecz spotyka cię tylko na wykop
Każdy mężczyzna zaś z dokładnie tym samym, spotyka się dosłownie wszędzie w Internecie. Mało tego, wśród kobiet istnieje wręcz moda na nienawiść do mężczyzn. Kobiety które "radzą" jak nas wykorzystywać i manipulować mają status
@n0xx: przecież tam jest dokładne to samo, ale w drugą stronę xd
NIe zauważyłem tam takiego poziomu zidiocenia jak tutaj.
Komentarz usunięty przez moderatora
@szatkownica: masz czarną listę
Ja np. zgłaszam i blokuje zawszę wszystko co jest nienawistnego wobec mężczyzny na FB.
Niestety jest jakieś przyzwolenie społeczne na to, bo takie treści cały czas się pokazują.
@n0xx: to zacznij z niego korzystac
To naturalne, że skrajne postawy po jednej stronie. powodują skrajne postawy po drugiej stronie, coraz większy syndrom oblężonej twierdzy, ludzie się izolują w swoich grupach tożsamościowych. To polaryzacja.
jak już tutaj zaglądasz to śledź tylko wybrane tagi które Cię interesują i broń Cię Boże przeglądać najnowsze wpisy na mikro bo to największy ściek. Dodatkowo przywyknij do tego, że tutaj przeważnie Twoja płeć niestety jest postrzegana jako kawałek mięsa z rozkładanymi nogami ¯_(ツ)_/¯. Tak poza tym to najważniejsza zasada: nie bierz sobie nic do serca co tu znajdziesz i przeczytasz :)