Aktywne Wpisy
atteint +63
ej, czaicie, że już jest jesień?
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.
za 3 miesiące z hakiem będzie już nowy rok, mimo, że aktualny dopiero co się zaczął. dziwna sprawa.
Kopyto96 +21
Jprdl, w jakim kraju my żyjemy XDD Rudy obiecał więcej niż Kaczyński 4 lata temu, cały program jest po prostu absurdalny, a na wykopie trwa antykonfederacka krucjata i zadanie 1500 razy tych samych pytań, w jaki sposób zostanie zrealizowany postulat X, choć Konfederacja i Lewica to były 2 partie, które przedstawiły rozbudowany program, a nie 2 strony ogólników w PDF jak Platforma.
Wszystko po to, by ta partia dostała nie np 11
Wszystko po to, by ta partia dostała nie np 11
#przegryw #blackpill #zaginieni #p0lka #natura
Na wagarach w tym wieku koleżanka straciła dziewictwo.
Na wykopie jedna różowa pisała, że też
Być może nie wiedziała że gość jest starym dziadem 40letnim ale jeżeli myślisz że chciała się spotkać by jej
@koniozwalacz: no rzeczywiście najprawdopodobniej mam aspergera ale po co używać tego jako wyzwiska xd
Poza tym wychodzę często z chaty i się spotykam z masą ludzi w dużo większym stopniu niż wielu nieautystycznych typków co tkwią w pięcioletnich związkach i gadaja wyłącznie ze swoją dziewczyną a im więcej rozmawiam z ludźmi, szczególnie dziewczynami, tym częściej słyszę historie brzmiące jak żywcem wzięte z wykopowych past
@koniozwalacz: żyj dalej w swojej bańce imbecylu xd
@aluzja: wiadomo, w każdym środowisku są takie przypadki. Sam zn kilka, są to pojedyńcze osoby ale się zdarzają. A potem przyjdzie taki przemądrzały normik który zna świat z telewizji który wie wszystko lepiej, że 11 latka to myśli jeszcze o kolorowankach xd
oczywiście. na 100%. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie jestem wygrywem, też mam problemy i trochę przegrywam życie, po prostu śmiać mi się chce
@typowyWykopekMizogin: z pewnością ( ͡° ͜ʖ ͡°)