Wpis z mikrobloga

@koniozwalacz: żyjesz w wyparciu. Sama znam jedną laskę, która w wieku 12 lat uciekła z domu i była na imprezie, gdzie dobrowolnie chciała żeby ją wzięło kilku gości po kolei. Jak miałam coś koło 12 lat to koleżanka zagadywała zalotnie osiemnastolatków, ale spławiane ją, że w tym wieku to "wejdzie jej góra mały palec u ręki".
Na wagarach w tym wieku koleżanka straciła dziewictwo.
Na wykopie jedna różowa pisała, że też
@aluzja: nie twierdzę że takie przypadki się nie zdarzają tylko po pierwsze, ile ich jest? procent, promil? po drugie, rozwala mnie na łopatki że wykopki które gówno o tej sprawie wiedzą (i generalnie ogólne o życiu) z pełnym przekonaniem wydały opinie że na bank 11 latka poleciała na karuzelę i że jest to ogólnie jakieś zjawisko powszechne, NATURA NORMIKU. też pamiętam z dzieciństwa wśród rówieśników różne historie ale tą magiczną granicą
@koniozwalacz: potężne wyparcie u ciebie gościu, ty naprawdę chyba nie wiesz za bardzo o czym mówisz, mamy 2023, obecne 11 latki urodziły się w 2012 (!) roku więc od najmłodszych lat są wystawione na skrajną seksualizację na każdym kroku i płaszczyźnie, ty chyba nie wiesz jakie treści wyskakują na tiktoku takim dzieciom.
Być może nie wiedziała że gość jest starym dziadem 40letnim ale jeżeli myślisz że chciała się spotkać by jej
@ehhcokolwiek: mam w bardzo bliskiej rodzinie pięć bachorów w wieku podstawówka/gimnazjum w tym dwie 11-latki z którymi mam bardzo częsty kontakt ale nie, nie wiem przecież co mówię bo autystyczne wykopki siedzące całe życie w piwnicy wiedzą lepiej i uczą mnie jak wygląda rzeczywistość. dzięki za oświecenie, nareszcie przejrzałem na oczy

Być może nie wiedziała że gość jest starym dziadem 40letnim ale jeżeli myślisz że chciała się spotkać by jej poopowiadał
autystyczne wykopki siedzące całe życie w piwnicy

@koniozwalacz: no rzeczywiście najprawdopodobniej mam aspergera ale po co używać tego jako wyzwiska xd
Poza tym wychodzę często z chaty i się spotykam z masą ludzi w dużo większym stopniu niż wielu nieautystycznych typków co tkwią w pięcioletnich związkach i gadaja wyłącznie ze swoją dziewczyną a im więcej rozmawiam z ludźmi, szczególnie dziewczynami, tym częściej słyszę historie brzmiące jak żywcem wzięte z wykopowych past
@ehhcokolwiek: nie używam tego jako wyzwiska tylko stwierdzam zabawny fakt że takie właśnie osoby myślą że zjadły wszystkie rozumy, dotknęły absolutu istnienia, doznały życiowej iluminacji i pouczają wszystkich innych z absolutnie pełnym i niezachwianym przekonaniem o swojej racji, w momencie gdy na jej potwierdzenie nie mają dosłownie nic poza swoimi teoriami opartymi tylko na wykutej w bólu istnienia i nienawiści do świata teorii dopasowanej do określonej narracji i konkretnych elementach wyciągniętych
@typowyWykopekMizogin: z tego co mi kiedyś mignęło na mirko to ty musisz chyba brać jakieś tabletki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jako niewychodzacy przegryw z piwnicy myśle ze zarabiam więcej od ciebie byłem na większej ilości imprez jestem mądrzejszy od ciebie

oczywiście. na 100%. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

nie jestem wygrywem, też mam problemy i trochę przegrywam życie, po prostu śmiać mi się chce