Aktywne Wpisy
OdcienZieleni +363
#limanowa ekipa jakby zlikwidowali Escobara, a nie zula, emeryta ze wsi xD
źródło: temp_file3063840511457612711
Pobierz
RobieInteres +28
to będę jadł za moment
źródło: 514074880_1077168747903460_525850861375183949_n
Pobierz

W czym program PO jest lepszy od Konfederacji pod względem ekonomii?
W polityce chodzi o ludzi. Głosując wybierasz człowieka, z cała jego historia i charakterem, powiązaniami jakie wnosi, jego poglądami. Na pewno jest typ ludzi których lubisz czy nie lubisz, ufasz bądź nie. Dla mnie memcen to gość mniej godny zaufania niż ten
Religia ze szkół? a PO czy 2050/PSl też chcą usunąć? Nie chcą.
Nie będę tutaj przerzucał się linkami czy wypowiedziami bo to nie ma sensu. Wiem
Więcej o konfiarzach niż bym chciał.
Tak jak pisałem: ja tym ludziom po prostu skrajnie nie wierzę. Nie mają mojego zaufania (pozostałym politykom tez nie ufam ale tym najbardziej zaraz
@xxdakee: Chłop cię pyta o konkrety, a ty dalej rzucasz tymi ogólnikami spod budki z piwem. Przestań się kompromitować
A tutaj specjalnie dla Ciebie video z jednego z ostatnich wywiadów w Rzepie, gdzie dziennikarz wprost zapytał sie Mentzena o podpisanie aktu Konfederacji Gietrzwałdzkiej.
Przeczytaj ten akt - https://www.konfederacjagietrzwaldzka.pl/, rzuć okiem na sygnatariuszy tego właśnie dokumentu. Jeżeli po tej lekturze nadal będziesz twierdził, że liderzy Konfy to nie są katoliccy radykałowie, to nie mamy o czym za bardzo dyskutować, bo próbujesz zaklinać rzeczywistość.