Wpis z mikrobloga

Jedną z rzeczy, których najbardziej żałuję, jest to, że nie zacząłem ćwiczyć na siłowni, gdy byłem młody. Nie wiem dlaczego, ale pewnie wtedy nie bardzo mnie to interesowało, ogólnie miałem awersję do sportu, byłem wychudzony, ciągle niedożywiony.
Teraz, jak widzę, atletycznie zbudowanych lub muskularnych facetów w moim wieku (32) albo młodszych, zżera mnie zazdrość i żal, że przestałem tyle lat swojego życia. A mógłbym wyglądać tak jak oni, mieć lepsze powodzenie, ludzi, którzy autentycznie czują pożądanie na mój widok, tak jak na ich.
Teraz, zanim zrobię taką formę, jak oni, to będę miał chyba z 40 lat, więc tak czy inaczej będę już stary i brzydki. Poza tym po trzydziestce mięśnie nie budują się już tak łatwo. ()

#mirkokoksy #mikrokoksy #gorzkiezale #pdk #niebieskiepaski
  • 22
  • Odpowiedz
@AlexBrown masz 32 lata i jest ci przykro że ktoś wygląda lepiej, a Tobie się nie chciało tego osiągnąć?! Ty weź sie zastanowi nad sobą i swoim podejściem.

Patrząc na innych nie znajdziesz szczęścia. Musisz je znalesc w sobie. Tak jak mi je daje siłownia - bo tak się "skonstruowałem".

Tak jak tam pisałem ja kocham sport i go uprawiać. Ty piszesz ze miałeś awersję do sportu..
  • Odpowiedz