mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
l.....e
@mirko_anonim no ja myślę, że to nie tagi Cię zepsuły, tylko te treści po prostu trafiły na podatny grunt w postaci Twojej niskiej samooceny i innych problemów, o których powinieneś pogadać na terapii, nie wśród dzieci na wykopie
10
agacik92
@mirko_anonim idź do psychologa, nad tym można pracować :) szkoda zepsuć fajny związek jeśli Ci zależy i jest w nim dobrze :)
8
onepnch
@mirko_anonim: Typiara miała Tindera, to wystarczy żeby jej nie ufać
3
s.....e
@mirko_anonim: Na dobry początek to zrób sobie detox od wykopu bo wygląda na to, że autentycznie odcisnął na Tobie jakieś piętno. Jeśli sam nie jesteś w stanie poradzić sobie z chorobliwą zazdrością i jesteś targany niezdrowymi emocjami to faktycznie przegadanie tego ze specjalistą nie jest złym pomysłem. Jeśli to nie pomoże w tej konkretnej sytuacji to przyniesie korzyści w przyszłości bo ten problem magicznie sam nie zniknie.
3
Tata_Kasi
@mirko_anonim: albo jesteś pewny że dziewczyna będzie ci wierna i wtedy nie myślisz o tym, albo nie jesteś pewny i wtedy tylko się z nią bawisz krótkoterminowo i też masz w------e bo jak się skończy to się skończy
Bądź pewnym siebie facetem i korzystaj z tego co ci życie daje
1
r.....x
r.....x
Dotychczas wszystko było zajebiście

wszędzie doszukuje się na sile zdrady i bycia nieuczciwym

@mirko_anonim: pierwsza myśl - coś się zmieniło, ale potem doczytałem:

Mi natomiast wykop chyba zryl mózg

i stwierdzam normalnie debil xD
1
9.....l
9.....l
@mirko_anonim: Osobnik słaby genetycznie obawia się że partnerka 6-7/10 dokona skoku w bok w celu pozyskania lepszych genów. NATURA
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Nic z tego, to już nie do naprawy. Prędzej czy później wybuchniesz z tych nerwów, ona powie że ma dość i tyle z tego będzie.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
0
S.....n
S.....n
@mirko_anonim ok oski
0
Hejkapi
Hejkapi
Zrób z nia coś lub niech ona to zrobi. coś co Cie upewni w tym, że nie bedziesz czuł zazdrosci
0
vootz
vootz
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
Leoncio44
Leoncio44
@mirko_anonim: polecam pozew zbiorowy dla Wykop.pl za spieprzenie Ci życia
0