Wpis z mikrobloga

@Fekalny_okuratnik: Generalnie jeśli chodzi o ''terapeutki'' to obecnie zaczyna być taki coraz większy problem iż przez to, że te studia są modne mamy coraz więcej ''specjalistów'' bardzo słabej jakości przez co ci faktycznie dobrze tworzą monopol swojego rodzaju i dużo zarabiają.
  • Odpowiedz
@LonNon:

patoibteligencja

Śmiem twierdzić, że raczej patobiedaumysłowa. Wiem, że to jest prawdopodobnie jakaś pasta lub troll, ale sam znałem kiedyś kilka ''bananówek'' i generalnie wyglądało to bardzo podobnie duże odklejone dzieci w ciele dorosłych kobiet.

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie

Jak nie ma, przecież każda normalna osoba ma takich ludzi za pośmiewisko. Nawet normalne dziewczyny z bogatych domów się śmieją z takich odklejeńców
  • Odpowiedz
@LonNon mam w robocie gościa z wifonem na łbie, urodzony po millenium, jego pierwsza robota, głosuje na ruską konfederację, ofc przeszkadzają mu Ukraińcy i geje, inwestuje na giełdzie w jakieś pseudo krypto, ma mieszkanie od starych, auto za 30k a jego starzy to wieśniaki, mają kasę jak lodu bo posprzedawali ziemię. Koles odklejony na maxa
  • Odpowiedz
@LonNon: firma Juan założona przez kolegów. Jeden wykupił drugiego i teraz przekazał swojej córce, zawód córka. Ta zatrudniła do reklamy Popka bo to jej kolega XD

Popek reklamuje blaty i płytę pilśniową
  • Odpowiedz
@LonNon: wielkie rzeczy przed nią po psychologii. Może rozwiąże te problemy wielu młodych ludzi którzy mają przez to problemy psychiczne. Np. jak ludzie mają depresję przez brak własnego mieszkania to niech po prostu kupią mieszkanie i depresji nie będzie.
  • Odpowiedz
@LonNon: Dlaczego skoro ktoś się z Ciebie śmieje nie szanuje Cię, to dalej masz tą osobę w znajomych, czy z nią piszesz albo rozmawiasz skoro masz o niej tak szeroki background wliczający w to czym zajmują się jej rodzice albo ile robią obrotu.

Jakby mnie jakaś laska wyśmiała za samochód to automatycznie był by to ostatni raz kiedy moje myśli są na nią poświęcone.
  • Odpowiedz
@LonNon: banany i tak są lepsze od biedaków Bo co? Banan cię co najwyżej wyśmieje że masz.20 letniego golfa zamiast BMW z salonu i że w weekend poszłes do kina zamiast do spa. I to tyle. Przecież to jest absurdalne xd A biedak? Biedak się zesra. Ale tak się zesra że będziesz codziennie żałował że żyjesz. Do tego stopnia że sprzedasz tego golfa i zatrudnisz się w fabryce azbestu (
  • Odpowiedz