Aktywne Wpisy
WielkiNos +761
Juleczka się żali, że kierowca autobusu nie dołożył jej do biletu i teraz musi siedzieć na jakimś zadupiu.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
WielkiNos +259
Morderca, który zabił 2 kobiety dusząc je, a jedną z nich kiedy jeszcze oddychała rozjechał autem aż jej się flaki rozpruły i przykleiły do asfaltu jest podziwiany i uwielbiany. Zobaczcie komentarze z fb i tiktoka. Powstały w ogóle jakieś grupy walczące o jego ocalenie itd.
Bulwersujące.
#mordercy #kryminalne #logikarozowychpaskow
Bulwersujące.
#mordercy #kryminalne #logikarozowychpaskow
pruje się jak kalesony mojej babci
Stary jest grubym milionerem ma firmę z branży obróbki metali w uchwale o podziale zysku lub straty rok do roku okolice 6mln zł zysku.
Julka się śmiała ze mnie jak skończyłem 18 lat że jeżdżę Lanosem(stary jej Mini takie #!$%@? czerwonej kupił) do tego była bardzo zszokowana jak się dowiedziała że nigdy nie leciałem samolotem i nie byłem za granicą,odklejona w ciul, unikałem jej XD.
patoibteligencja
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie
jbc bananów, mało co mi tak na nerwy działa
Wiecie co studiuje? oczywiście że #psychologia
Na pewno zrozumie przegrywa i wyleczy już to widzę ona tam chyba na tych studiach jest tylko po to żeby sama się wyleczyła bo nieźle pi3neta.
#przegryw #samochody #plodnajulka #krakow #ankieta
Fajnie jest być bananem?
@LonNon: instant mylion plusów od #przegryw
pozdrawiam inceli z gorących
Śmiem twierdzić, że raczej patobiedaumysłowa. Wiem, że to jest prawdopodobnie jakaś pasta lub troll, ale sam znałem kiedyś kilka ''bananówek'' i generalnie wyglądało to bardzo podobnie duże odklejone dzieci w ciele dorosłych kobiet.
Jak nie ma, przecież każda normalna osoba ma takich ludzi za pośmiewisko. Nawet normalne dziewczyny z bogatych domów się śmieją z takich odklejeńców
Nie wiem czy fajnie być bananem bo nie byłem. Wiem jak ciężko jest na wszystko zarobić samemu.
Popek reklamuje blaty i płytę pilśniową
Jakby mnie jakaś laska wyśmiała za samochód to automatycznie był by to ostatni raz kiedy moje myśli są na nią poświęcone.