Wpis z mikrobloga

Bananowa Julia z mojego LO która od 2020r. studiuje w Krakowie za hajs ojca oczywiście mieszkanie ma już na własność jakiś "penthouse" z tarasem gdzie za darmo pozwala mieszkać 3 koleżankom z LO dodała dziś na FB status "w związku" i fotę z Oskim w ciągu tych 3 lat jest to jej chyba 7 związek XD a może nawet i 8.
pruje się jak kalesony mojej babci
Stary jest grubym milionerem ma firmę z branży obróbki metali w uchwale o podziale zysku lub straty rok do roku okolice 6mln zł zysku.
Julka się śmiała ze mnie jak skończyłem 18 lat że jeżdżę Lanosem(stary jej Mini takie #!$%@? czerwonej kupił) do tego była bardzo zszokowana jak się dowiedziała że nigdy nie leciałem samolotem i nie byłem za granicą,odklejona w ciul, unikałem jej XD.
patoibteligencja
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie
jbc bananów, mało co mi tak na nerwy działa

Wiecie co studiuje? oczywiście że #psychologia
Na pewno zrozumie przegrywa i wyleczy już to widzę ona tam chyba na tych studiach jest tylko po to żeby sama się wyleczyła bo nieźle pi3neta.

#przegryw #samochody #plodnajulka #krakow #ankieta
L.....n - Bananowa Julia z mojego LO która od 2020r. studiuje w Krakowie za hajs ojca...

źródło: temp_file1948630980943593045

Pobierz

Fajnie jest być bananem?

• Nie,samemu lepiej zarobić, więcej satysfakcji. 29.0% (414)
  • Tak 71.0% (1013)

Oddanych głosów: 1427

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fekalny_okuratnik: Generalnie jeśli chodzi o ''terapeutki'' to obecnie zaczyna być taki coraz większy problem iż przez to, że te studia są modne mamy coraz więcej ''specjalistów'' bardzo słabej jakości przez co ci faktycznie dobrze tworzą monopol swojego rodzaju i dużo zarabiają.
  • Odpowiedz
@LonNon:

patoibteligencja

Śmiem twierdzić, że raczej patobiedaumysłowa. Wiem, że to jest prawdopodobnie jakaś pasta lub troll, ale sam znałem kiedyś kilka ''bananówek'' i generalnie wyglądało to bardzo podobnie duże odklejone dzieci w ciele dorosłych kobiet.

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie

Jak nie ma, przecież każda normalna osoba ma takich ludzi za pośmiewisko. Nawet normalne dziewczyny z bogatych domów się śmieją z takich odklejeńców
  • Odpowiedz
@LonNon mam w robocie gościa z wifonem na łbie, urodzony po millenium, jego pierwsza robota, głosuje na ruską konfederację, ofc przeszkadzają mu Ukraińcy i geje, inwestuje na giełdzie w jakieś pseudo krypto, ma mieszkanie od starych, auto za 30k a jego starzy to wieśniaki, mają kasę jak lodu bo posprzedawali ziemię. Koles odklejony na maxa
  • Odpowiedz
@LonNon: firma Juan założona przez kolegów. Jeden wykupił drugiego i teraz przekazał swojej córce, zawód córka. Ta zatrudniła do reklamy Popka bo to jej kolega XD

Popek reklamuje blaty i płytę pilśniową
  • Odpowiedz
@LonNon: wielkie rzeczy przed nią po psychologii. Może rozwiąże te problemy wielu młodych ludzi którzy mają przez to problemy psychiczne. Np. jak ludzie mają depresję przez brak własnego mieszkania to niech po prostu kupią mieszkanie i depresji nie będzie.
  • Odpowiedz
@LonNon: Dlaczego skoro ktoś się z Ciebie śmieje nie szanuje Cię, to dalej masz tą osobę w znajomych, czy z nią piszesz albo rozmawiasz skoro masz o niej tak szeroki background wliczający w to czym zajmują się jej rodzice albo ile robią obrotu.

Jakby mnie jakaś laska wyśmiała za samochód to automatycznie był by to ostatni raz kiedy moje myśli są na nią poświęcone.
  • Odpowiedz
życie banana jest na pewno wygodne ale tacy ludzie często są życiowo upośledzeni. Czy ludzie którzy nie panują nad swoim życiem, gówno o nim wiedzą a wszystko co mają tak naprawdę nie należy do nich są szczęśliwi? wątpię
  • Odpowiedz
@LonNon: banany i tak są lepsze od biedaków Bo co? Banan cię co najwyżej wyśmieje że masz.20 letniego golfa zamiast BMW z salonu i że w weekend poszłes do kina zamiast do spa. I to tyle. Przecież to jest absurdalne xd A biedak? Biedak się zesra. Ale tak się zesra że będziesz codziennie żałował że żyjesz. Do tego stopnia że sprzedasz tego golfa i zatrudnisz się w fabryce azbestu (
  • Odpowiedz