Aktywne Wpisy
Panas +129
Taka ciekawostka, wewnętrzny głos który słyszymy w głowie posiada tylko 30-50% ludzi. Nie piszę o żadnej chorobie psychicznej, a o narratorze np. wstaję rano "burwa ale mi się nie chce". Słyszę ten głos teraz gdy robię ten wpis i pewnie ty go czytając.
50-70% ludzi to NPC
50-70% ludzi to NPC
rozowyslonikx +10
Daje 4,5/10 jest to zjadliwe, nie jest w sumie jakiś zły, taki zwykły średniak, ale troszkę poniżej przeciętnej mu obniżam za mała ilość mięsa. Ogólnie to raczej tu nie wrócę, chyba że jakimś cudem bym przechodził w okolicy i byłbym głodny, oczywiście z buta, bo autem to bym już wolał podjechać gdzie indziej.
Dodam jeszcze że w kebabie znalazłem długiego czarnego włosa jak robiłem zdjęcie przekroju, ja tam go wyjąłem i zjadłem kepsa ze smakiem bo mam #!$%@? i wiem że po drodze z każdym jedzeniem które do mnie trafia dzieją się dużo gorsze rzeczy, więc głupi włos mnie nie obrzydza, ale jak ktoś jest purystą gastronomicznym to ostrzegam xD Choć raczej tacy ludzie nie powinni w ogóle jadąc kebabów w takich miejscach.
#szczecin #kebab #jedzzkrucjanem #jedzenie
m
źle mi sie kojarzy ta sztuka mięsa na patyku z chłodni
nie wiadomo co to jest, jakies takie brązowe nienaturalnie to wygląda
A zapytam specjalisty:
1) Gdzie zjeść najlepszego kebsa w Szczecinie? Głównie chodzi mi o rollo. A może w ogóle masz jakiś ranking top10?
2) Gdzie jest najlepszy stosunek jakości do ceny? To się w sumie może pokrywać z 1).
od wyłaniania najlepszego kebaba staram się stronić bo to jest bardzo indywidualna kwestia, ale jakbym miał tak stricte powiedzieć gdzie moim zdaniem jest najlepiej jakościowo to będzie to jagnięcina w onlim w fali, chyba jedyny kebab w ogóle u nas który oferuje jagnięcinę a nie