Aktywne Wpisy
LewCyzud +70
LINK DO RESTREAMA-PRZECZYTAJ ZASADY
Restreamowy Amber Gold:
-plusujesz ten wpis
-dodajesz komentarz
-wysyłam pierwszym osobom link na PW
-oni wysyłają otrzymane linki komentującym niżej
-Ty po otrzymaniu linku robisz to samo
-każdy biorący udział wygrywa
#famemma
Restreamowy Amber Gold:
-plusujesz ten wpis
-dodajesz komentarz
-wysyłam pierwszym osobom link na PW
-oni wysyłają otrzymane linki komentującym niżej
-Ty po otrzymaniu linku robisz to samo
-każdy biorący udział wygrywa
#famemma
kazieczkowy +175
też tak macie, że gdzieś w okolicach 30, 30+ nabieracie coraz większego obrzydzenia do wszystkiego co mainstreamowe, popularne? czy to ja jestem jakimś bumerohipsterem? podam przykłady:
- interesuję się mocno polskim MMA od lat, a musiałem pousuwać wszystkie kanały o mma na YT za wyjątkiem inthecage bo zostały zalane gównem frikowym, które działa na mnie jak płachta na byka
- śledziłem na początku kanał warszawski koks, dosłownie na samym początku, pierwsze ich
- interesuję się mocno polskim MMA od lat, a musiałem pousuwać wszystkie kanały o mma na YT za wyjątkiem inthecage bo zostały zalane gównem frikowym, które działa na mnie jak płachta na byka
- śledziłem na początku kanał warszawski koks, dosłownie na samym początku, pierwsze ich
#bekazpisu
#polityka
#nfz
#medycyna
#prawo
Poza tym bedzie znowu to samo niedzielskiemu nic nie zrobią bo coś.
A w tym wypadku - to jest jeszcze kwestia zy w ogóle minister te dane może legalnie pozyskać.
@Wjolka: dziekiza wyjasnienie i cieszę się, że się mylę i oby tak było.
Wiadomo, że prokuratura to oleje udając, że coś robia.
To powinna być
pytaj ministerstwa nie mnie.
Pro auctore zawsze wszystko wystawisz. Za to innym pacjentom opioidow I psychotropow człowieczku nie da się wystawić.
Jakby ktoś z twoich bliskich umierał w domu to by może do ciebie dotarło jak rządzący uderzają w pacjentów.
Życzę, byś wraz z rodziną w pełni doświadczył tego medycznego pisowskiego cudu w każdym aspekcie. I nie wypisuj do mnie na priv.
Komentarz usunięty przez autora
@Nie_wiem_nic
Jeszcze niedawno - jak pisze - normalnie miał wystawiane recepty, teraz już może mieć z tym problem więc tym bardziej lepiej się nie natknąć w najbliższym czasie.