Aktywne Wpisy

P3tro +147
#palenie #p-------y
Od 5 lat nie palę papierosów, wcześniej przez lata paliłem 2-2,5 paczki dziennie. Pierwsze 2 lata były troche ciężkie, potem tęsknota zaczęła mijać. Dzisiaj nie mam żadnych pozytywnych myśli związanych z paleniem, żadnego sentymentu.
Polecam, tym bardziej, że efekty zdrowotne są mega odczuwalne w pierwszych miesiącach co dodatkowo motywuje.
A kawa i p--o bez paierosa? Już nie ma to znaczenia.
Potwierdza to, że można wyjść z ostrego nałogu
Od 5 lat nie palę papierosów, wcześniej przez lata paliłem 2-2,5 paczki dziennie. Pierwsze 2 lata były troche ciężkie, potem tęsknota zaczęła mijać. Dzisiaj nie mam żadnych pozytywnych myśli związanych z paleniem, żadnego sentymentu.
Polecam, tym bardziej, że efekty zdrowotne są mega odczuwalne w pierwszych miesiącach co dodatkowo motywuje.
A kawa i p--o bez paierosa? Już nie ma to znaczenia.
Potwierdza to, że można wyjść z ostrego nałogu

rzzz +95
Kuchnio-pokój w Wa-wie za 813k PLN
https://wykop.pl/wpis/81947057/deweloper-matexi-juz-publikuje-ceny-w-nowej-inwest
Stać nas xD
110
https://wykop.pl/wpis/81947057/deweloper-matexi-juz-publikuje-ceny-w-nowej-inwest
Stać nas xD
110
źródło: obraz
Pobierz

Taki był pierwszy chuopki samochód 15 lat temu jak chuop miał 19 lat. A Wy jakie mieliście pierwsze albo macie ew. teraz ?
Fajny był jak rozbierałem drzwi to znalazłem stare gazety poza szpachlą ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
źródło: 2008
Pobierz@Zwierz33: przedmieście a właściwie taka wieś - powiatowe ok. 120 tys. mieszkańców, woj. śląskie. Fakt - jest nawet rozwinięta komunikacja miejska i sieć kolejowa, nie jest to jakieś zad$%ie kompletne
@Barachloop: żółwik - ja tak samo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Zwierz33: FSO 1500
Podejrzewam że, nawet Wawa
źródło: IMG-20230407-WA0002
Pobierz@Zwierz33: be em dablju e36 XD
źródło: 1691173826628
PobierzKolega ma focusa st, nawet fajny.
Oprócz tych powyżej takie małe też fajne są bo zazwyczaj zwrotne i całkiem żwawe z racji tego że, lekkie autka.
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem czy ktoś ma jeszcze takie skojarzenia XD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
poczciwy był, ale ruda go gniła wszędzie
katowałem też e36, to był fajny wóz
wiele wspomnień, katy po lesie, jakieś zwariowane wypady
teraz jestem stary i nudny, tak jak mój dupowóz
Od brata miałem okazję kiedyś kupić e46 na wypasie była 2.0 benzyna taka jasno niebieska a głupi nie kupiłem. Szkoda mi bo fajne autka były. Miałem okazję pojeździć tak samo e90 fajna ale mam wrażenie że,