Aktywne Wpisy

agdybytak +557
Zderzenie z polskim NFZ. Lekarka rodzinna wysłała ojca na SOR w piątek, bo wykryła tętniaka aorty brzusznej. Był tak duży, że wyczuła go ręką... Na SORze czeka od 12:00 do 3:00 w nocy na karetkę która zawozi go do innego szpitala na oddział naczyniowy. 15 #!$%@? godzin z tętniakiem, na krześle. W międzyczasie chodził od pokoju do pokoju żeby zrobili mu badania.
Jak zawieźli go do szpitala, to kazali mu się w
Jak zawieźli go do szpitala, to kazali mu się w

marian-stefan +674

#samochody
200k pln, 3.5 do setki, 500+ koni, 4+ miejsc, 4/5 drzwi, spalanie niech będzie do 3l/100km bo tak to kosztowo wychodzi. No, mi mniej bo mam panele ale niech będzie 3.
O jakich warunkach mówisz? Że ładuję latem za darmo i zawsze rano mam gotowy do drogi? Straszne!
Ostanio kolega z USA narzekał na Tesle(bo go nie stać) Ogólnie zauwązyłem że ok 4/5 osób które narzekają to osoby które nie mogą sobie pozwolić na zakup Tesli(nie ma tyle używanych) Dla reszty auto sie nie sprawdza lub Tesla nie ma w ofercie(jeszcze) odpowiedniego typu ata dla nich
Chociażby o takich, że ładowarki tesli są zazwyczaj ustawione w bardzo dziwnych miejscach takich jak pewien hotel w Warszawie na parkingu gdzie tam w ogóle nie powinno tego być z uwagi na bezpieczeństwo pożarowe. Zaś w zimie moc obliczeniowa tych ładowarek spada zwyczajnie z uwagi na ujemne temperatury, co tam jeszcze było?
Natomiast nie trzeba też kupować performanca, bo można kupić SR+ za 180 i jeszcze do tego dopłata i upust, za 150k to można skode fabie kupić chyba xD
@Cztero0404: może być, to co, masz jakiś model spalinówki?
Tak, ten hotel i pseudo-SuC 5 pięter pod nim (! XD ! dosłownie) to porażka, ale są inne ładowarki, i w Warszawie już postawili inny SuC koło salonu chyba na 12 miejsc, tylko nie wiem czy już włączony.
@zibizz1: Cóż za głupoty, błagam niech zwolennicy tesli i aut elektrycznych ogólnie
Dodatkowo na któryms investor call pokazali taką grafikę
źródło: ykxvjjnbvfompudyp6dw
Pobierz@Cztero0404: może i gorsze ale za to droższe :D
@Cztero0404: Czy hotel spłonął? Chyba
ale fakt, teslunia fajna
@assninja: Jeśli kupione na działalność i przebieg 15k rocznie przez 2 lata to też 27k dopłaty.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ
Oczywiście mógłbym kupić za 150k skode fabie albo uzywanego daewoo matiz za 5k, ale