Aktywne Wpisy
WielkiNos +594
Oho, zaczyna się. Już lewackich komuchów dupy pieką i przebierają nogami żeby zlikwidować ogródki działkowe i zrobić kolejne wychodki dla psów do srania, gdzie nawet 1 wiewiórka nie zamieszka, bo kundle bez smyczy będą je przeganiać.
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
Balento +28
czy ktoś z was miał seks z kobietami starszymi o 10-15 lat? Mam 18 lat i napalony się zrobiłem na 30-latki, chciałbym uwieść jakąś dojrzałą kobietę i dać jej orgazm taki żeby mnie podziwiała, i żeby nie mogła przestać o mnie myśleć. możecie sie podzielić doświadczeniami (podajcie tylko swój i jej wiek kiedy to sie działo)
#seks #pytanie #fwb #zwiazki #rozowepaski
#seks #pytanie #fwb #zwiazki #rozowepaski
#wojna #ukraina #nwo
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dzięki temu rosja za jednym razem pokaże jak silna jest.
@shmatshiage: XD XD XD
Po co ta funkcjonalność w ogóle jest poza manipulacją?
Mianowicie, NWO jest nieuniknione a moznowladcy tego swiata dzialaja wedlug ustalonego harmonogramu od dzisiatek lat. Mimo to, ktoremus swirowi z zachodu z niewiadomych przyczyn zaczelo sie spieszyc z wprowadzaniem zmian, namowil kilku innych i stwierdzili, ze przyspieszaja caly proces. Podobno putinowi to nie pasowalo i chcial dalej dzialac wedlug starych ustalen. Reszta zaczela cos kombinowac i sie #!$%@?, wiec wjechal na
@jamajskikanion: Usuwam obraźliwe lub pozbawione grama argumentów wysrywy proukraińskich trolli, z dyskusją nie mające nic wspólnego.
Równie dobrze można napisać, że Putin niósł nam swoje NWO ze wschodu ale Ukraina się temu sprzeciwiła. Jak
I że USA state department faktycznie ani ziębi ani grzeje jakaś demokracja czy inne takie wartości, ale tym razem wyjątkowo ich cele pokrywają się z tym co jest po ludzku przyzwoite?
I co ma do tego Klaus Schwab? Świat naprawdę nie
@Kwazariusz: CO
@jamajskikanion: W teorii pewnie po to, żeby autorzy postów mogli sami je moderować. W praktyce służy wyłącznie do usuwania komentarzy, które zaburzają światopogląd autora, dlatego powinna być usunięta.
Jednak ja mam takie zdanie, jaka prawda by nie byla to ani Ty ani ja sie jej nie dowiemy.
Myslisz, ze jak ktos bedzie chcial Cie oszukac to Ci o tym powie wczesniej? Tak samo rzady i wladcy swiata nie podadza Ci informacji, ze nie wiem, #!$%@?, ze podnosza wszystkie podatki bo ciotka z