Aktywne Wpisy
ish_waw +468
barber-barberski +55
Czy w dużych Polskich miastach to jest normalne, że w Ciepłe dni w częściach wspólnych są sami ukraińcy? W sensie Polacy zjeżdżają na wieś do siebie, a w jakichś parkach, na mieście nie słychać polskiego języka? Nie wiem ostatnio tak, źle było podczas pandemii ( ͡° ͜ʖ ͡°) kurna widzisz osobę w swoim wieku na mieście i na 90% w weekend to ukrainiec. Szczerze to pierdziele płacić gruby
ma zaburzenia psychiczne
max możesz ją popukać i zostawić
ale dzieci z takimi się nie robi, ani nie bierze ślubu
"witam w prawdziwym świecie"
z tym badboyem to jest mem, ale byłem po tej stronie i potwierdzam działa xD
Zresztą nie oceniałbym tak po wyglądzie. Jak jeden typ kiedyś powiedział:
"z alternatywką to przynajmniej wiesz że roz je bie alko o ścianę"
co tłumacząc na chłopskie alternatywki są przewidywalne w swoim zachowaniu.
za to szare myszki to jest najgorszy sort bo to typ całkowicie nieprzewidywalny bo często zakompleksiony.
ideał to laska która
ulega modzie = zaburzenia psychiczne
To nie jest materiał ani na żonę, ani na matkę - pukasz i znikasz.
I nie mam na myśli tutaj "moda na bermudy",
Robienie wyjątków z "red flagami" prowadzi do tego, że kończy się w związku z borderką.
@serniczek_z_rodzynkami:
Wiem, że jest taka moda na wykopie żeby tak gadać, że jak ktoś ma tatuaże to ma zaburzenia psychiczne, ale zastanawiam się czy dla was to faktycznie jest coś nie do przejścia? Wiecie, ciekawy jestem na ile tak gadacie żeby gadać i wpisać się w te kanony tutejsze a na ile tak naprawdę myślicie?
Dla nich jak laska nie jest stłamszoną amebą bez wlasnego zdania to jest red flag. Potem się jeszcze może okazać że nie wiem, chce decydować za siebie, lub nie daj boże nie będzie prawacka konserwatywką a to już nie do przeżycia.
Sram na kanony tutejsze czy tamtejsze.
Tatuaże, fajki, alkohol, dragi, tymczasowe depresje, dziecko, bogata przeszłość, atencjuszka, itd. = zrywam kontakt
Trzeba być kompletnym #!$%@? by uzależniać swoje życie i szczęście od posiadania dupy, i tym samym obniżać wymagania lub zawężać postawione granice czy też pozwalać by je przekraczać.
No, jak ten rudy pajac od "wzorowych interwencji".
Dziwne, że nikt mu żółtych papierów nie klepnął.